Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Calea Bucuresti, comision 0%

0% Comision Apartament 3 camere Calea Bucuresti- Parter- Pit

74.999 eur
ID 3636028
Apartamente | 53 m² | 3 camere
Pitesti, Arges / Calea Bucuresti
Număr camere 3
Suprafața utilă 53 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 1963
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 1

Fie ca iti doresti o locuinta proprie sau o oportunitate de investitie, apartamentul de 3 camere, semidecomandat reprezinta alegerea perfecta.
- Imobilul este situat in Pitesti, Cartier Calea Bucuresti, la parterul unui bloc cu 4 etaje, cu o suprafata utila de 53.70 mp si impreuna cu balconul, o suprafata de 57.28 mp!
- Compartimentarea interioara se realizeaza astfel: hol, bucatarie inchisa, debara, sufragerie cu acces in balcon, dormitor matrimonial, dormitor copii, grup sanitar cu cabina de dus si se vinde mobilat si utilat.
- Parcarea rezervata va priveaza zilnic de grija unui loc de parcare.
- Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie, iar locuinta este izolata la exterior, ferestrele beneficiaza geam termopan si rulouri exterioare. In imediata apropiere a imobilului se afla scoala, gradinita, liceu, spatii verzi, supermarket-uri, banci, etc.
- Este un apartament sigur, cu costuri de intretinere reduse (renovat 2018 integral), in masura sa ofere tot confortul viitorilor proprietari. In cazul care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi cu programare in prealabil. Toate documentele sunt la zi! Certificat energetic-C. Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator!
Id intern: P5549

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici