Vânzare

3 camere | 77 m²

0% Comision Bloc NOU-Apartament 3 camere-decomandat-etaj 1-l

Arges / Stefanesti

126.500 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 77 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2022

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Imagineaza-te incepand o noua zi aici, in noul tau apartament. Dimineata iesind pe balcon pentru a-ti savura cafeaua, admirand cerul senin si simtind atingerea razelor soarelui. Iar seara, dupa o zi incarcata, splendoarea fiecarui apus de soare te va ajuta sa te relaxezi si sa-ti faci bilantul zilei. Acestea sunt doar cateva dintre atuurile acestei proprietati. 
* Din momentul in care o sa-i calci pragul pentru prima data, vei simti ca ai ajuns " ACASA"!
* Este vorba despre un apartament cu 3 camere , decomandat, 2 dormitoare,2 grupuri sanitare, cu o suprafata totala de 83.20, din care utila de 77.40 mp si balcon in suprafata de 5.8 mp.
* Acesta se afla la etajul 1 al unui bloc cu 3 etaje, construit in 2022,  si beneficiaza de toate utilitatile incluse si functionale. 
*  Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie cu calorifere, asigurand confortul termic pe parcursul anului.
Acces facil catre " ACASA", in proximitate veti regasi statie Bus, magazin mixt,  la o scurtă plimbare de baza sportiva Marcea si Ors.Pitesti. 
* Se vinde mobilat si utilat. Rezidentii beneficiaza de o comunitate de proprietari cu valori comune. Aceste lucruri fac din acest apartament optiunea ideala pentru o familie care isi doreste sa locuiasca intr-o comunitate sigura si linistita, sau doresc sa faca o investitie sigura pe termen lung, cu un efort minim. Este pretabila atat pentru inchiriere pe termen lung, dar mai ales pentru inchiriere in regim hotelier. 
* Cele 2 locuri de parcare, va priveaza zilnic de grija locului de parcare. 
* In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi cu programare in prealabil. Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator! 
Id intern: P5696

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea CANORITA

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare