Vânzare

2 camere | 50 m²

0% Comision Casa+teren 1166 mp in Com. Draganu-Prislopu Mare

Arges / Prislopu Mare
34.500 €

Rată estimată

774 Lei/lună

Avans (15%)

25.720 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 50 m²

An finalizare construcție 2005

Suprafață teren 1166 m²

Număr Băi 1

Comision cumpărător 0%

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cand vine timpul pentru schimbari in viata, cauti un loc al tau! Vin in sprijinul tau cu aceasta casa situata in Draganu, la doar 13 km distanta de Pitesti.
* Proprietatea beneficiaza de deschidere de 13.45 ml la DN Ramnicu Valcea-Pitesti, se intinde pe o suprafata de 1166 mp de teren intravilan.
* Pe teren sunt amplasate 2 constructii:
* C1= Construita din caramida si BCA, edificata in anul 2008, compusa din : Hol, 2 camere si grup sanitar, bucatarie si camara in suprafata desfasurata de 62 mp;
* C2-Anexa : Construita din lemn si edificata in anul 2008, compusa dintr-o camera si terasa, in suprafata desfasurata de 20 mp.
* Casa necesita investitii, acestea fiind lasate in grija noului proprietar, pentru a-si pune amprenta personala. Utilitatile de care dispune proprietatea: curent, apa curenta si canalizare. Proprietatea beneficiaza si de un put cu apa potabila. Pe proprietate este amplasat si un panou publicitar cu o vechime de peste 17 ani, care va poate genera un venit anual de 1000 euro. In imediata apropriere, se regaseste, mijloc de transport in comun, farmacie, supermarket, scoala, etc. Mai multe fotografii si detalii in privat. Echipa noastra te poate consilia de la vizionare, obtinere credit, pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator!
Id intern: P5920

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Georgiana TUDOR

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare