Vânzare

2 camere | 53 m²

2 camere, centrala, pt investiție sau locuit, 3 min metrou Lujerului

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

66.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 53 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj Demisol

An finalizare construcție 2009

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 5

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 1.5%

Clasa energetică B

Consum total de energie primară 163

Indicele de emisii echivalent CO2 43

Consum total din surse regenerabile 0

Preț negociabil Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apartamentul tau de 2 camere, confort 1, DECOMANDAT, este intr-un imobil construit in 2009, S+P+5E, anvelopat, clasa energetica B, cu scara curata, lift, interfon si camere de supraveghere. Pentru transport rapid ai la 3 minute statia de Metrou LUJERULUI, statia STB, cumparaturile le poti face la Piata Veteranilor, MegaImage, Carrefour si plimbarea de seara in Parcul Liniei. 

Semistradal, ferit de zumzetul orasului, la demisol din 5 etaje, intim dar cu acces la lumina naturala, orientare sudica, abia asteapta sa fie mobilat si utilat dupa cum iti imaginezi tu. Pe o S. utila de 53mp si S. construita de 65mp, apartamentul va intampina cu un hol spatios de 8mp, livingul de 22mp, dormitorul de 13mp, o bucatarie de 6mp, 1 baie cu cadita de dus si geam pentru o buna aerisire, fara balcon.

Cateva din grijile obisnuite sunt rezolvate, il veti avea LA CHEIE, cu toate imbunatatirile, gresie, faianta, calorifere, usi interioare si instalatii NOI, usa metalica la intrare, geamurile din termopan. Confortul termic iti este asigurat de o CENTRALA PROPRIE termica, pe gaz si este CONTORIZAT complet, individual cu: apometru, contuar de gaz si de curent, oferind avantajul unui cost minim si predictibil cu intretinerea.
Are deja instalate cablurile necesare pentru televiziune și internet, astfel încât tot ce trebuie să faci este să deschizi un contract cu furnizorul dorit.

ACTELE? Sunt efectuate deja: cadastrul, intabularea, cartea funciara, cerificatul energetic si ASIGURAREA obligatorie ale imobilului.

VECINATATI: 3 minute metrou Lujerului, Piata Veteranilor, MegaImage, Carrefour, școală, Grădiniță 142 de pe strada Azurului, Cora Lujerului, Parcul Liniei. Ajungi usor si la Mall Plaza, Lidl, Liceul Tudor Vladimirescu, Parc Politehnica,  Institutul Politehnic,  Gradina Botanica, Cotroceni, etc.

Daca ai vizionat si pozele si iti imaginezi ca ar putea fi casa ta, sa stii ca pretul de vanzare este de 66000 EURO, discutabil. Pentru mai multe detalii sau pentru a-l vedea, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885.

Locație

Despre zona "Lujerului"

păreri exprimate de 122 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.6

Sănătate 6.9

Siguranță 7.7

Calitate aer 5.7

Curățenie 6.6

Zone verzi 6.1

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.5

Educație 7.5

Sport 7.2

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.7

Nivel de trai 7.1

Magazine 8.5

Localuri 7.5

Parcări 4.3

Zgomot 6.3

Transport în comun

Transport în comun

8.6

Autobuz 8.7

Tramvai 8.3

Metrou 8.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Acasa Top Expert

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare