Închiriere

2 camere | 45 m²

2 camere, tip studio, Militari Residence, str. Gladiolelor, nr. 10

Bucuresti-Ilfov / Chiajna

270 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 45 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 6

An finalizare construcție 2012

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 7

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 50%

Clasa energetică A

Consum total de energie primară 92

Indicele de emisii echivalent CO2 25

Posibilitate parcare Da

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Va oferim spre inchiriere un apartament tip STUDIO cu 2 camere, situat in Cartierul Militari Residence, Chiajna, Ilfov, pe strada Gladiolelor, nr 10, la etajul 6/7, LIBER 01.06.2024, vizionari oricand cu programare.  Blocul este construit in 2012, BLOC ANVELOPAT, clasa energetica A, cu scara curata si lift, liftul merge pana la etaj 5 si de la etaj 5 pana la etaj 6 pe scari. Are intrare SECURIZATA cu bariera, cu posibilitatea unui loc de parcare de inchiriat contra cost prin zona.

Apartamentul se inchiriaza cu imbunatatiri, g,f,p,t,u.m., AER CONDITIONAT, MOBILAT, UTILAT COMPLET. Este dotat cu masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragaz, TV LCD, AER CONDITIONAT.

Imobilul este CONFORT 1, decomandat, cu intrare direct in bucatarie, din bucatarie se intra separat in dormitor, baie cu cada pe colt si bideu si din hol in sufragerie, balconul este inchis cu termopan cu intrare din sufragerie, si se intinde pe o S.ut de 45mp, Sc. de 50mp.

De acasa aveti acces facil catre mijloacele de transport in comun, fiind la doar 2 minute de mers pe jos de statia STB 137,138, 178. In vecinatate regasiti: Market la 2 pasi, Piscina, farmacie,  MegaImage, Lidl, Mall LA STRADA, Auchan, LIDL, gradinita,  in imediata vecinatate cu Militari Shoping Center, Carrefour Expres, LIDL, Megaimage, Auchan, Metro, Arabesque, Praktiker, KFC, Decathlon, Bebe Tei, Club SPA; Fitness, 4 statii STB catre Metrou Pacii, la 1,2 km  adica la 15 minute mers pe jos Mc Donald s, Bld Iuliu Maniu,  statia Metrou Industriilor, etc.

Se inchiriaza cu 270 euro pe luna sau 1750 lei pe luna, iar pentru mai multe detalii, poze, vizionare ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Proprietarul doreste fara animale de companie si nefumatori si maxim 2 persoane in ap dansului. Cu multumiri pentru intelegere. Va asteptam la vizionare!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Acasa Top Expert

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare