Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

2 Case sat Costi

600.000 eur
ID 3162017
Case - Vile | 739 m² | 5+ camere
Costi, Galati / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 739 m²
Suprafață teren 988 m²
An finalizare construcție 2012
Stare proprietate Nouă
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

RE/MAX va propune spre achizitie un ansamblu de doua case de 338 si respectiv 401 mp construite pe un teren in suprafata totala de 988 mp.
Cele doua imobile sunt practic in aceeasi curte, dar exista posibilitatea de separare prin constructia unui gard, casele fiind intabulate separat.
Imobilele dispun de o mica piscina in curte, o magazie, un grup sanitar de serviciu in curte si doua foisoare, in prezent unul dintre ele fiind echipat si utilat pt a fi folosit drept zona de gratar sau bucatarie de vara.
Toate utilitatile sunt trase pe proprietate (apa, gaz, curent electrict ) iar canalizarea este la limita proprietatii urmand ca in scurt timp sa se faca racordarea. In momentul de fata se foloseste o fosa septica.
Ambele case se incalzesc utilizand centrale pe gaz, fiecare din ele avand si cate o centrala electrica de rezerva. Pentru mentinerea conditiilor climatice exista sistem de aer conditionat.
Front stradal 40m, POT 30% CUT 0.48 (cf certificat urbanism)

CASA 1:
- suprafata utila 401 mp
- suprafata teren 425 mp
- suprafata construita 132 mp
- regim inaltime Sp+P+1E+M
- 4 dormitoare
- 3 bai
- 1 balcon
- 2 terase

CASA 2:
- suprafata utila 338 mp
- suprafata teren 563 mp
- suprafata construita 169 mp
- regim inaltime Sp+P+M
- 2 dormitoare
- 2 bai
- 1 terasa

Prima casa este construita din caramida poroterm cu acoperis din tabla de tip lindab. Aceasta are un regim de intaltime Sp+P+1E+M si o suprafata utila totala de 401mp impartita astfel:
-la parter exista o bucatarie mare, un living cu dining open space si un grup sanitar. Din zona de dining se poate iesi pe o terasa generoasa care ofera totodata si acces spre curtea din spatele casei.
-la etajul 1 al casei se afla zona de dormit cu un grup sanitar care deserveste cele doua dormitoare mici si dormitorul matrimonial cu grup sanitar separat, dressing mare si acces la o terasa cu vedere spre curtea din spate. Tot la nivelul 1 exista si un balcon care se acceseaza direct din hol.
Mansarda casei este de tip open space, amenajata ca o zona de relaxare + o zona de dormit, delimitate printr-un separator ingenios.
Subsoslul este destul de generos iar utilitatea pe care o poate lua este aceea de spatiu de depozitare, stocare alimente, crama si altele. Subsolul este totodata camera tehnica datorita accesului pe care-l ofera la instalatia sanitara si boilerul + centrala electrica.

Cea de-a doua casa este construita din BCA cu acoperis din tigla ceramica Creaton. Cu o amprenta la sol de 169 mp, aceasta casa este formata dintr-un subsol, parter plus o mansarda locuibila.
La parter accesul se face intr-un hol mic urmat de un living generos impartit in zona de zi si zona de dining. Tot la parter este situata si bucataria de unde se poate accesa camera tehnica si subsolul.
In continuarea livingului, la capatul unui hol lung putem accesa dormitorul si biroul.
La mansarda avem un dormitor mare, spatiu open space cu birou, baie si dressing.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Transurb Metro stop (=> Fitosanitar) 1.7 kilometri
  • Transurb Metro stop 1.7 kilometri
  • Transurb Fitosanitar stop (=> Metro) 2.1 kilometri
  • Transurb Fitosanitar stop (=> Automecanica) 2.1 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici