Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 2 camere, Central

DeKomandat DisKount Hotel DECEBAL

54.800 eur
ID 3614156
Apartamente | 50 m² | 2 camere
Bacau, Bacau / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 50 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 8
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică B

IXIMO Agentie Imobiliara va propune(REDUS acum la 54800 e/DE la 59800 e DOAR pana pe data de 10 MAI ) spre vanzare-in reprezentare exclusiva-un apartament foarte luminos ultracentral[zona Luceafarul/DECEBAL] cu 2 camere decomandate confort 1,baie cu ventilatie ,bucatarie-patrata- separata 2 camari/ ca in schita - balcon[ 5 mp] deschis si centrala termica proprie, situat la etaj superior(vizibilitate de exceptie/ultimul nivel cu terasa acoperita hidroizolatie RECENTA si VERIFICABILA !!!) in bloc cu lift . Blocul [dupa 1980] este pe sistem cu structura de rezistenta in cadre din beton armat [stalpi , grinzi si pereti].Certificat Energetic Clasa C.

Orientat VEST ,avand o suprafata totala de 56.40 mp (utila de 51.40 mp) imobilul se preteaza perfect unei investitii atat pentru o familie tanara cat si pentru birou sau se poate adresa variantei de inchiriere regim hotelier .Certificat Energetic Clasa C.Suprafata construita cca.65 mpc.Renovarea peretilor a fost deja efectuata insa proprietarul a decis incetarea lucrarilor pentru a putea da libertate personalizarii locuintei de catre noul beneficiar .Am adaugat- pentru credibilitate- si cateva poze ale vechii amenajari.

Pozitionat in apropierea Mag.Luceafarul si Hotel DECEBAL [ in ultracentral acest tip de apartament apare FOARTE RAR in piata !!!]are acces rapid la pietonalul zonei , intrarea in casa scarii(interfon) fiind foarte usor accesibila.

Va invitam sa explorati rapid aceasta oportunitate de pret(sub 850 eur/mpc ultracentral !!!) si va asteptam la vizionare !

ID intern: 314.

Solicită vizionarea proprietății

DeKomandat DisKount Hotel DECEBAL

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
DeKomandat DisKount Hotel DECEBAL
Constantin Cristescu Consultant imobiliar IXIMO REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3614156
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici