Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Intre Lacuri

3 camere, 70 mp, garaj subteran, langa Iulius Mall

800 eur
ID 3621726
Apartamente | 70 m² | 3 camere
Cluj-Napoca, Cluj / Intre Lacuri
Număr camere 3
Suprafața utilă 70 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 3
An finalizare construcție 1990
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 1

Apartament cu trei camere, situat la etaj intermediar, cu balcon și loc de parcare în garaj subteran, lângă Iulius Mall.

Vă prezentăm spre închiriere și vă stăm la dispoziție cu acest apartament de trei camere, poziționat la etajul 3/4 al unui imobil situat lângă ansamblul comercial Iulius Mall, în apropiere de mijloacele de transport în comun, supermarket Auchan la 1 minut distanță, parcuri, spații verzi și multe alte puncte de interes în apropiere.

Locuința se desfășoară pe o suprafață utilă de 70 mp + un balcon de aproximativ de 8 mp, este complet finisată, mobilată și utilată modern, inclusiv cu mașină de spălat vase, cu materiale și electrocasnice de calitate, în rândul dotărilor menționăm ferestrele termoizolante cu tâmplărie PVC, pardoseală cu parchet laminat, pereți cu lavabilă, uși interioare din lemn și ușă metalică la intrare, iar confortul termic este oferit de centrala termică individuală.

Compartimentarea astfel: 1 cameră de zi, 1 bucătărie închisă, 2 dormitoare, 1 baie cu duș și fereastră, 1 baie de serviciu, 1 balcon generos, 1 hol cu spații de depozitare.

În cuantumul chiriei lunare, locuința dispune de un loc de parcare individual, situat în garajul subteran al imobilului alăturat.

Preț: 800 euro/lună.

Pentru orice alte informații, sau pentru stabilirea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați, iar un reprezentant al agenției, vă stă la dispoziție, cu toate detaliile necesare.

ID: R825
Id intern: P112985

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici