Vânzare

3 camere | 66 m²

3 Camere, Aleea Salaj, Nr 10, Tramvai 32, Petre Ispirescu,Rahova

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

80.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 66 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 7

An finalizare construcție 1978

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 10

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Clasa energetică A

Consum total de energie primară 143

Indicele de emisii echivalent CO2 25

Consum total din surse regenerabile 0

Posibilitate parcare Da

Preț negociabil Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Descoperiți o oază de confort și eleganță în acest apartament luminos cu 3 camere, confort 1, decomandat, situat la etajul 7 din 10, pentru INVESTITIE SAU LOCUIT, LIBER pentru mutare imediata si disponibil pentru vizionare cu programare intr-un orar comun. Proprietatea se află într-un bloc ANVELOPAT, din 1978, cu vedere panoramica, orientare estica, pe mijloc, clasa energetică B, și beneficiază de o scară curata, lift, interfon  si camera de luat vederi pentru siguranță.

Cu multiple imbunatatiri,g,f,p,t,u.m., instalatii, calorifere, usi interioare schimbate, renovat, zugravit, curat, o suprafață utilă totala de 66 mp și o suprafață construită de 80mp, acest apartament decomandat vă oferă spațiu și libertate de mișcare. Este complet utilat și mobilat cu piese de calitate de la MOBEXPERT și IKEA, cu atenție la detalii și confortul dvs. Este CONTORIZAT: cu apometre si repartitoare pentru costuri minime cu intretinerea.

DOTAT cu: aragaz, hota, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, toaster, masina de spalat rufe, TV LCD, AER CONDITIONAT montat pe hol pentru o temperatura optima in fiecare camera. Pentru servicii de cablu și internet sunt montate in apartament firele doar ca puteți alege furnizorul care vi se potrivește cel mai bine si sa semnati contract.
Baia este amenajată cu grijă și dispune de cadă și geam termopan pentru aerisire, asigurând intimitate și lumină naturală. De asemenea, balconul închis cu termopan cu acces din sufragerie si este si pe un dormitor. Este locul unde poti spune ACASA!.

Amplasat în Sectorul 5, pe Aleea Salaj nr. 10, acest apartament vă oferă acces facil la numeroase facilități și servicii. Bucurați-vă de proximitatea față de Petrom, Kaufland, Megaimage, Shop and Go și stațiile STB 117, 220, N118, Profi Super, Farmacia Malcoci, tramvai 11, 23, tramvai 32 statia Petre Ispirescu, Supermarket Non Stop, În apropiere, veți găsi parcuri, grădinițe, școli si Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu, parcul Pecineaga, mini parc distractii. Facilitățile comerciale sunt reprezentate de Penny, Lidl și Profi, Megaimage,in apropriere si Piata Rahova,etc.

Prețul de vanzare este de 80000 euro, discutabil, se vinde ca in poze, MOBILAT, UTILAT COMPLET, cadastru in lucru, certificate energetic, asigurare, carte funciara, se accepta credit,  posibilitatea loc de parcare prin zona. Pentru mai multe detalii, schita, poze sau vizionare ma puteti la 0730885885 atat telefonic sau pe whatsapp. Va asteptam la vizionare!

Locație

Despre zona "Rahova"

păreri exprimate de 707 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.4

Sănătate 6.7

Siguranță 7.3

Calitate aer 6.2

Curățenie 6.0

Zone verzi 5.9

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.2

Cultură 5.1

Educație 7.2

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.6

Nivel de trai 6.8

Magazine 7.9

Localuri 6.3

Parcări 5.4

Zgomot 6.6

Transport în comun

Transport în comun

6.9

Autobuz 7.9

Tramvai 7.8

Metrou 4.9

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Acasa Top Expert

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare