Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Buna Ziua

3 camere, bloc nou, 80 mp, terasa 160 mp, zona Buna Ziua

975 eur
ID 3601274
Apartamente | 80 m² | 3 camere
Cluj-Napoca, Cluj / Buna Ziua
Zona Buna Ziua
Număr camere 3
Suprafața utilă 80 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2019
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 1

Apartament spațios, cu 3 camere, terasă individuală de 160 mp, loc de parcare în garajul subteran, construcție nouă, în cartierul Bună Ziua.

VEGO IMOBILIARE vă prezintă spre închiriere și vă stă la dispoziție cu acest apartament de trei camere, poziționat la etajul parterul unui imobil nou, situat în cartierul Bună Ziua, zona Bonjour Residence, lângă Liceul Teoretic ELF, foarte aproape de magazinele Mega Image și Lidl, oferind acces facil asupra multor puncte de interes, la o distanță de câteva minute de mijloacele de transport în comun, de asemenea, în apropiere se regăsesc magazine, farmacii, bănci, Panemar, Moldovan, sală de fitness și multe alte obiective importante.

Locuința este spațioasă, se desfășoară pe o suprafață utilă de 80 mp + o terasă extrem de generoasă, de 160 mp, finisajele sunt moderne, se închiriază complet mobilată și utilată, inclusiv cu mașină de spălat vase, în rândul dotărilor menționăm ferestre termoizolante cu tâmplărie PVC, ușă metalică antiefracție, iar confortul termic este oferit de centrala termică individuală cu sistem de încălzire prin pardoseală.

De asemenea, în cuantumul chiriei lunare, apartamentul dispune și de un loc de parcare individual, situat în garajul subteran al imobilului.

Compartimentarea locuinței este semidecomandată, astfel:

- o cameră de zi + o bucătărie open-space, un dormitor cu baie proprie, un dormitor secundar, o baie, o terasă spațioasă, un hol acces.

Preț: 975 euro/lună .

Pentru orice alte informații, sau pentru stabilirea unei vizionări, nu ezitați să ne contactați, iar un reprezentant al agenției vă stă la dispoziție cu toate detaliile necesare.

ID: R809
Id intern: P109829

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici