Vânzare

3 camere | 74 m²

3 Camere | Bucurestii Noi | Disponibil Pentru Mutare

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

258.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 74 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 6

An finalizare construcție 2021

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 10

Număr Băi 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

R.E.A. Imobiliare Apartament cu 3 camere, semidecomandat, la etajul 6/10, în zona Bucurestii Noi, finalizat în anul 2021. Suprafata totala de 83 m.p, din care suprafata utila m.p 74, balcon 9 m.p. Configuratie: 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai si balcon. Sistem incalzire: centrala imobil. Apartamentul este mobilat si utilat modern si rafinat , parchet triplustratificat, Iluminat modern de tip led. Terasa spatioasa, cu layout avantajos. Apartamentul este pozitionat pe colt, cu vedere la bulevard si curtea interioara, foarte luminos dispune de o suprafata mare de spatii vitrate. 
Ansamblul dispune de loc de joaca, spatii de relaxare precum si un Community Center, spatiu dedicat locatarilor si oaspetilor lor ce dispune de 3 zone distincte dar care datorita peretilor mobili si versatili, se poate transforma intr-o singura incapere (chicineta, cafenea, bar, intalniri/petreceri). Complexul dispune de 2 terase verzi pozitionate pe acoperis, solutie eficienta pentru contracararea caldurii emanate de asfalt si beton.

Ambient placut. Este locul ideal daca va doriti un stil de viata linistit dar totodata modern, blocull fiind amplasat la o distanță confortabilă de mers pe jos, cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun. Proximitate de Parc Bazilescu, Burlesque Events, Centrul de Recuperare Bucurestii Noi, RAR, Medlife Grivita. Acces la transportul în comun-> 5 minute pana la statiile STB sau 7 minute pana la statia de metrou Jiului. Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru detalii si vizionari, vă rugăm să ne contactați, specificand codul de identificare P4701.
Id intern: P4701

Locație

Despre zona "Bucurestii Noi"

păreri exprimate de 282 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.2

Sănătate 6.5

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.8

Curățenie 7.2

Zone verzi 7.9

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.4

Cultură 5.3

Educație 7.5

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.6

Nivel de trai 7.1

Magazine 7.6

Localuri 5.2

Parcări 5.8

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

7.4

Autobuz 7.6

Tramvai 6.8

Metrou 7.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Georgiana Lixandru

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare