Vânzare

3 camere | 101 m²

3 camere InCity Residences suprafata 112 mp

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

243.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 101 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2008

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 15

Număr Băi 2

Numărul de locuri de parcare 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, in Complexul rezidential InCity Residences situat pe Calea Dudesti nr 188,  aproape de centrul orasului , vei fi la un pas distanta de tot ce-ti doresti! Nu vei mai pierde timpul in trafic, ci il vei folosi doar pentru tine!
Ai in imediata apropiere Bucuresti Mall, acesta fiind prima destinatie de cumparaturi si distractie din capitala. In cadrul InCity Residence te vei bucura de extra servicii datorita parteneriatului cu World Class - operatorul centrului de fitness, piscina acoperita , Gett's Hair Studio - operatorul salonului de infrumusetare si Mega Image Shop&Go.
Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente, construit in anul 2008, la etajul 1/15 , detine o suprafata totala de 111 m.p, din care suprafata utila este 102 m.p. si balcoane in suprafata de 9 m.p. Locuinta este alcatuita din două dormitoare, un living, o bucatarie, două băi, un hol și doua balcoane. 
Proprietrul detine doua locuri de parcare la subsolul imobilului care se pot vinde impreuna cu apartamentul sau separat , acestea avand pretul de 30.000 euro (ambele locuri )
 Confortul termic este realizat cu ajutorul centralei de imobil. In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri, piete etc. Accesul la mijloacele de transport in comun facil 3 minute pana la statia de autobuz Calea Dudesti sau 7 minute pana la statia de metrou Dristor. Se accepta toate modalitatile de plata. Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare P4370
Id intern: P4370

Locație

Despre zona "Dristor"

păreri exprimate de 329 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.5

Sănătate 7.2

Siguranță 8.1

Calitate aer 6.4

Curățenie 7.6

Zone verzi 8.1

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 6.6

Educație 8.0

Sport 7.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 7.5

Magazine 8.5

Localuri 7.2

Parcări 5.6

Zgomot 6.6

Transport în comun

Transport în comun

8.6

Autobuz 8.5

Tramvai 8.6

Metrou 8.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Marius Marinescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare