Vânzare

Spaţiu comercial, Metro

375 mp Hala CARAMIDA zona Metro

127.500 eur
ID 3016703
Spaţii comerciale | 375 m²
Bacau, Bacau / Metro
Zona

Metro

Suprafața utilă

375 m²

Suprafaţă totală

375 m²

An finalizare construcție
2022
Tip imobil
Centru comercial
Vitrină
10 m
Stadiu construcţie
Finalizat
Înălţime spaţiu
3 m
Număr încăperi
1
Număr Grupuri Sanitare
2
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
10-20

IXIMO Agentie Imobiliara va propune ORIENTATIV zona METRO - in reprezentare exclusiva - IN miniparc logistic privat SE VINDE hala din caramida(40 cm grosime ZID) plina 375 mp construiti (8 m latime x 47 m lungime; avand inaltimea la streasina de 3,5 m ; la coama de 4 m) ,recent modernizata cu ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan si 2 usi RULOU industriale cu poarta pietonala la ambele capete ale halei.Apa pluviala de pe acoperis este dirijata in scurgerea subterana din trotuarul perimetral ! Acoperisul este NOU din tigla metalica tip LINDAB iar structura de lemn ce il sustine este integral NOUA. Pardosela este din beton armat ! Teren EXCLUSIV cca.1600 mp !!! Drum de acces PRIVAT in proprietate !

In interior(in functie de proiectul beneficiarului !!!/ si pe costurile vanzatorului ) se vor mai realiza compartimentari pentru birou,VESTIAR cu sala de mese si 2 grupuri sanitare.

In interior se pot amenaja spatii de depozitare in podul halei adaptate activitatii ce se va desfasura. Excelenta posibilitate pentru spalatorie industriala,productie mobilier,productie termopane,confectii metalice ,firme de instalatii,DISTRIBUTIE - orice activitati ce au nevoie de curte imprejmuita privat ! Hala se afla intr-un miniparc logistic privat -sunt mai multe unitati de productie in incinta si se poate instala acces video 24h/24 h de pe telefon ! Incalzirea se va realiza cu o centrala termica pe peleti si 2 ventiloconvectoare de tavan industriale.

Hala are post de transformare propriu(beneficiarul va deveni coproprietar pe postul TRAFO-200 KVA),este bransata la reteaua publica de alimentare cu apa potabila si beneficiaza de acces TIR nerestrictionat fiind pozitionata pe Drumul Judetean 119 Sarata - Nicolae Balcescu drum ce se asfalteaza chiar ACUM si face legatura cu Satul BUCHILA ce beneficiaza de curse regulate de autobuz spre oras - statie BUS in fata intrarii din miniparcul logistic ! Acces RAPID la Soseaua de Centura a Bacaului - acum complet functionala !!!

Intrarea din drumul public la proprietate se face tot pe terenul halei( ce apartine halei, in cota indiviza). Pretul 340 eur/mp hala construit include TOT terenul (in zona pretul este de 15 eur/mp NEAMENAJAT fara utilitati ), amenajarile interioare( santier acum in lucru/moment ideal de personalizat constructia )precum si dotarile mentionate in anunt ! Se poate discuta o plata esalonata rezonabila sau variante de schimb imobiliar cu apartament si diferenta !!!

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
12 Decembrie
Marți
13 Decembrie
Miercuri
14 Decembrie
Joi
15 Decembrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 1.3 kilometri

Contactează utilizatorul

375 mp Hala CARAMIDA zona Metro
Constantin Cristescu Consultant imobiliar IXIMO REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3016703
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici