Închiriere

3 camere | 72 m²

3camere, intre metrou Gorjului si Pacii, Bld Iuliu Maniu

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti
400 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 72 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 1980

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 10

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 50%

Clasa energetică A

Consum total de energie primară 143

Indicele de emisii echivalent CO2 25

Posibilitate parcare Da

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Va oferim spre inchiriere un apartament luminos de 3 camere, cu orientare sud vest si VEDERE PANORAMICA, situat pe Bld. Iuliu Maniu, la doar 5 minute de Metroul Gorjului, si 8 minute metrou Pacii, la etajul 3 din 10, intrare stradala, vedere stradala, construit in 1980, este LIBER pentru mutare imediata, scara curate cu lift si camera de luat vederi.

Apartamentul este confort 1, semidecomandat si SPATIOS, intinzandu-se pe o suprafata utila de 72mp si o S.c de 80m, din care un BALCON inchis cu termopan, unde se poate amenaja spatiu de relaxare, de 7 mp pe 1 dormitor si pe sufragerie. In compartimentarea apartamentului intra si 2 GRUPURI SANITARE, baia cu cada si grup sanitar, 2 dormitoare cu PAT matrimonial, living cu canapea extensibila si TV LCD. Merita vazut! Este locul unde poti spune ACASA.

Imobilul se inchiriaza MOBILAT, UTILAT COMPLET si cu imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica, geamuri termopan, calorifere si usi interioare schimbate. Este dotat cu APARAT DE AER CONDITIONAT, masina de spalat rufe automata, combina frigorifica, aragaz, cuptor cu microunde cablu si internet tras in apartament doar de deschis partida cu ce tip de abonament doriti.Are apometre cu citire radio wi fi, repartitoare de caldura tot cu citire wi fi si contuar de gaz separat pentru costuri minime cu intretinerea.

De acasa aveti acces rapid catre toate mijloacele de transport in comun, fiind la doar 1 minut de mers pe jos de statia STB, gradinita, cresa, scoala, 5 minute de METROU GORJULUI si METROU PACII. In vecinatate regasiti: PIATA Gorjului, Piata Veteranilor, MegaImage, Carrefour, 12 minute pana la SUPERNOVA Lujerului si 15 minute pana la PARCUL Politehnica, Mall Plaza, tramvai 41, Virtutii, Institutul Politehnica, Kaufland, Autogara Militari, parc Pacii, LIDL, etc.

Se inchiriaza cu 2000 lei pe luna sau 400 euro pe luna, iar pentru mai multe detalii sau poze ma puteti contacta la 0730885885 telefon sau whatsapp. Va astept la vizionare.

Locație

Despre zona "Gorjului"

păreri exprimate de 71 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.3

Sănătate 7.2

Siguranță 7.9

Calitate aer 5.8

Curățenie 6.5

Zone verzi 4.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 4.9

Educație 7.3

Sport 6.0

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.3

Nivel de trai 6.6

Magazine 8.2

Localuri 6.4

Parcări 4.3

Zgomot 6.3

Transport în comun

Transport în comun

7.7

Autobuz 8.4

Tramvai 6.8

Metrou 8.1

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Acasa Top Expert

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare