Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 4898 m², comision 0%

4898 Teren Intravilan | Prahova - Cornu De Jos | Premium Lan

288.000 eur
ID 3634858
Terenuri | 4898 m²
Cornu, Prahova / Central
Zona Central
Suprafață teren 4898 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 36 m
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:
Exclusiviate - 0%Comision

Jud Prahova - Cornu De jos - Str. Malul Vadului, teren in suprafata total de 4898 Mp cu o deschidere stradala de 13ML avand in plan secund 36ML deschidere utilizabila pentru constructie.
Terenul beneficiaza de o vedere panoramica - deschisa catre zona montana din vecinatate. Vecinatatea fiind complet rezidentiala.

Comuna Cornu - Jud. Prahova, recunoscuta pentru calitatea rezidentiala ridicata datorita accesibilitati catre Bucuresti si Jud Brasov cat si artele principale la nivel national, Comuna Cornu atrage interes major pentru dezvoltare atat in scop rezidiential locativ cat si resedinta de vacanta. Factor decisiv al calitatii rezidentiale il reprezinta si beneficiile climatice - atmosferice ale zonei.

Detalii Tehnice:
Teren - 4898 MP
Deschidere Stradala - 13ML
Deschidre Plan Secund - 36ML
Certificat Urbanism - in curs de emitere

Utilitati -Facilitati:
Apa - Gaz - Curent
Drum Asflalat Integral
Iluminat Stradal
Zone pietonale amenajate

Poziția în amfiteatrul Carpatic a localității și expoziția sudică și sud-vestică favorizează procesele de insolație ziua și scurgerea aerului rece noaptea spre culoarul prahovean și văile afluente. De asemenea, pădurile de foioase prin suprafața lor activă(coronamentul, stratul arbustiv și cel ierbaceu), care îmbracă dealurile din jur, contribuie la moderarea contrastelor termice dintre zi și noapte, menținând temperaturi confortabile, mai ales în sezonul cald, când aceste păduri sunt împodobite cu coronamente bogate.

Prin poziția sa în Subcarpații curburii, într-o mică arie depresionară, pe un teren relativ neted (terasa Prahovei), la altitudini de 450 – 500 m, bine delimitată spre est și nord de dealurile care se înalță cu circa 200 m deasupra ei, ca Piscul lui Iordan, Strajiștea și Plaiul Cornului, iar spre vest, Valea Prahovei,

Localitatea Cornu dispune de resurse climatice favorabile, cat si condiții bioclimatice. Principalul factor natural de cură îl constituie aerul curat, nepoluat și puternic ionizat prin aportul pădurilor de foioase bogate în zonă. La acestea se adaugă izvoarele cloro-sodice și sulfuroase cu posibilități de amenajare și exploatare, ca și liniștea deosebită a acestor plaiuri prahovene.
*Info - Primaria Cornu*
www primariacornu ro________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6830

Solicită vizionarea proprietății

4898 Teren Intravilan | Prahova - Cornu De Jos | Premium Lan

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
4898 Teren Intravilan | Prahova - Cornu De Jos | Premium Lan
Cosmin Vasilache Consultant imobiliar Global Home Romania
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3634858
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici