Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central, comision 0%

5 Min Rond Pipera | Vila Premium 5 Cam+3 Bai+400Mp Teren | T

230.000 eur
ID 3613236
Case - Vile | 145 m² | 5 camere
Tunari, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 145 m²
Suprafață teren 450 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate În construcție
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Climă

Andra Voicu ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare
0% Comision - Vazari Dezvoltator
Termen Finalizare - Septembrie 2022
2 Vile Disponibile

Daca sunteti in cautare unei vile proiectata pentru un confort rezidential la standarde inalte, proprabil aceasta este proprietatea potrivita. Incepand cu detaiile tehnice si continuand cu finisajelele interioare atent alese dispuse in incapere cu inaltime ridicata de 310cm.
La 5 Minute de Rondul Pipera - Soseau Centura vila cu 5 camere dispusa pe 2 etaje avand o suprafata utila de 135.5 Mp dispusi pe 400 mp teren.

Proprietatea este situata in Tunari la distanta de mers de spatiile comerciale din apropiere, avand acces rapid catre zona de nord a capitalei si multiplele deschideri catre autostrazile si drumurile judetene.
In imediata vecinatate se gasesc renumite institutii de invatamant private cat si zone comerciale precum Mall Baneasa, Zoo Baneasa, Jolie Ville Pipera.

Vila a fost construita in regim propriu cu atentia asupra detaliilor tehnice sporita, constructia fiind supravegheata pe toata durata exececutiei de beneficiarul vilei.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6549

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici