Vânzare

Teren, 7130 m²

7130 mp intravilan Stațiunea Turistică Arieseni - Bubești

25 eur
ID 2848071
Terenuri | 7130 m²
Arieseni, Alba / Nord-Vest
Zona

Nord-Vest

Suprafață teren

7130 m²

Tip teren

Construibil

Clasificare teren
Intravilan
Front stradal
87 m
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

CLICK MAXIMO IMOBILIARE CLUJ oferă la vânzare, în regim de EXCLUSIVITATE, teren intravilan curți construcții, în suprafață de 7130 mp, situat în inima Munților Apuseni, respectiv în STAȚIUNEA TURISTICĂ ARIEȘENI, sat BUBEȘTI, jud. ALBA, la 2,5 km de pârtiile de schi din VÎRTOP și la 5 km de Centrul comunei ARIEȘENI.

Proprietatea se află vis-a-vis de Pensiunea "COTA 1000", într-o zonă superbă, însorită pe tot parcursul zilei, de maximă atracție turistică, încununată de un peisaj de vis asupra Văii Arieșului, o adevărată oază de liniște și relaxare, unde pot să fie observate obiective turistice reprezentative pentru zonă (Vârful Curcubata Mare, Vârful Cornul Berbecului și Vârful Piatra Grăitoare),

Terenul se află situat chiar la limita cu PARCUL NAȚIONAL APUSENI, într-o ZONĂ FĂRĂ RESTRICȚII cu privire la construcții sau activități comerciale, are deschidere la două drumuri, respectiv 87 m la Drumul Național - DN 75 si 42 m la un drum privat, situat în partea de est a terenului, fapt ce facilitează accesul auto la proprietate indiferent de condițiile meteo și este pretabil pentru construirea de locuințe, cabană, casă de vacanță, pensiune sau hotel, având amenajat în prezent un platou săpat artificial si compactat, în suprafață de aproximativ 2000 mp, situat deasupra drumului național și prevăzut cu drum privat de acces.

În referire la utilități, putem enumera energia electrică 380, pentru care există contract de furnizare, contorul aflându-se deja pe proprietate și sistemul public de alimentare cu apă al comunei, racordarea fiind posibilă începând cu vara anului 2022.

Pe latura de Nord - Est a proprietății se află pădure de brad și fag, proprietate personală, în suprafață de aproximativ 1000 mp.

În contextul celor prezentate, luând în considerare și aspectul potrivit căruia terenul este poziționat chiar la baza viitorului domeniu schiabil BUBEȘTI - VÂRTOP, cu vedere către cea mai mare pârtie - BUBEȘTI, apreciem că dimensiunile, și mai ales amplasamentul acestui teren oferă mari oportunități pentru a dezvolta o afacere de succes în turism.

Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției,

Prețul de vânzare al acestui teren intravilan în Arieșeni este de 25 euro/mp.

Merită văzut! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizite, ne puteți contacta la numărul de telefon 0723336810 - Marius

Distanțe aproximative la obiective de interes sau localități din zonă :

- Pârtiile de schi de la VÂRTOP - 2,5 Km
- Centrul comunei ARIEȘENI - 5 Km
- ȘTEI - 35 Km
- CÂMPENI - 45 Km
- ORADEA - 115 Km
- ALBA - IULIA - 125 Km
- DEVA - 130 Km
- TURDA - 135 Km
- CLUJ-NAPOCA - 160 Km

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
01 Octombrie
Duminică
02 Octombrie
Luni
03 Octombrie
Marți
04 Octombrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

7130 mp intravilan Stațiunea Turistică Arieseni - Bubești
CLICK MAXIMO IMOBILIARE Proprietar
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2848071
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici