Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Hotel/Pensiune, Central

AFACERE LA CHEIE! Hotel cu 20 camere în Caracal/ zona Ce...

260.000 eur
ID 3181548
Hoteluri/Pensiuni
Caracal, Olt / Central
Zona Central
Suprafața utilă 1393 m²
An finalizare construcție 1980
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 20
Posibilitate parcare Nu

Remax Area Experts are placerea de va propune spre vanzare un business in plina desfasurare, cu toate facilitatile. Hotelul se afla in centrul orasului Caracal, chiar in punctul zero al orasului. Este complet utilat ,beneficiind de mobilier de calitate superioara in toate cele 16 camere si 4 apartamente disponibile. In acest moment hotelul functioneaza la etajele 2 si 3 ale cladiri, existand posibilitatea extinderii si la etajul 1. Locatia dispune de absolut toate necesitatile unui hotel ancorat in realitatile anului 2022 avand un scoring excelent pe site-urile de specialitate si fiind preferat de majoritatea personalului militar strain din zona! Aproape in permanenta exista camere sau apartamente ocupate de persoane care activeaza in acest domeniu avand un grad de ocupare de 85 %.
De asemenea exista posibilitatea amenajarii unui restaurant la parterul cladirii intr-un spatiu de 98 mp. La etajul 1 exista camere depozitare deasemenea disponibile si care cum am precizat mai sus pot fi oricand amenajate si puse in functiune in sistem hotelier.
Exteriorul cladirii are un proiect aprobat de renovare care este disponibil in zona de fotografii.
La vanzarea afacerii se va prelua contractul de inchiriere a imobilului pt o perioada de 18 ani la pretul de 10560 lei/lunar
Va stam dispozitie pt orice detaliu la telefon si va asteptam cu drag la vizionare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gr. Th. Caracal 3.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici