Vânzare

90 m²

Afacere unica in Arad, se vinde Terasa Cocorilor

Arad / Arad

75.000 €

Specificații

Suprafața utilă 90 m²

Suprafață totală 170 m

Tip imobil Alte tipuri

Stadiu construcție Finalizat

Număr încăperi 4

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Id-ul Proprietății: 30853
Vrei sa faci o investitie accesibila cu profitabilitate maxima in Arad? 

Iti propunem spre achizitie, cunoscutul Restaurant-Bar "Terasa Cocorilor".  Nu vei gasi, astazi, o zona mai buna pentru investitii in Arad. Potentialul acestei proprietati este maxim, atat datorita locatiei, extrem de cunoscute, cat si datorita pretului de achizitie si al facilitatilor complete pe care le ofera zona.  Aflata la intersectia dintre strada Cocorilor si Str Bucegi, Terasa Cocorilor, a fost construita pe un teren de 261 mp si are o suprafata desfasurata de 170 mp, poate fi renovata, transformata sau chiar demolata pentru a putea construi o cladire de birouri, nou nouta.  Terasa Cocorilor dispune la intrare de o terasa generoasa coperita la parter si o terasa acoperita la etaj. Cladirea este compusa din spatiu de servire in interior compus din 2 camere, cu bar, cu toalete pentru femei si barbati, iar in spatele cladirii vei gasi spatii de depozitare si bucatarie separata. Tot prin spate, ai acces la scarile metalice, care ducv in podul cladirii care poate fi exploatat dupa bunul plac.

Scenariile pe care noul proprietar le poate pune in practica dupa achizitia acestei proprietati sunt nelimitate, iar pretul extrem de accesibil il va ajuta sa isi duca la bun sfarsit proiectul, la un nivel ridicat al profitabilitatii. Pe o raza de 200 m, zona ofera facilitati complete, de la banci, biserici, restaurante pe csre le gasim in Piata UTA, la benzinarie, spalatorie auto, curatatorie de haine, supermaket, statie de tramvai, clinica medicala, facultate etc. Vis-a-vis la nici 100 m se afla si cunoscutul Complex Rezidential, Adora Park Cocorilor. 

 La pachet, proprietarul pune la dispozitie clientului si posibilitatea de a duce la bun sfarsit un proiect cu o cladire de birouri cu 3 etaje + 1 etaj retras si spatii comerciale la parter, care le poate inchiria sau vinde, dupa bunul plac. Proiectul are PUZ si autorizatie de constructie aprobata cu o SC de 90,75 mp si o SD de 427,75 mp. 

Acum, ca ai citit toate aceste informatii a sosit momentul sa tastezi numarul nostru de telefon din anunt si sa programezi cat mai urgent o vizionare, pana nu este prea tarziu.

Locație

Despre zona "UTA"

păreri exprimate de 86 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.7

Sănătate 7.4

Siguranță 7.2

Calitate aer 6.2

Curățenie 6.8

Zone verzi 6.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.8

Cultură 6.8

Educație 7.0

Sport 6.6

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 6.9

Magazine 7.7

Localuri 7.4

Parcări 5.7

Zgomot 6.6

Transport în comun

Transport în comun

7.5

Autobuz 7.3

Tramvai 7.7

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare