Vânzări
Închirieri
Ansamblu

AFI City Bucureștii Noi

de la 60.000 eur
ID 1153884
Ansambluri rezidentiale
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Bucurestii Noi
Preț minim 60.000 EUR
Preț maxim 95.000 EUR
Suprafața minimă 45 m²
Suprafața maximă 76 m²
Stadiu construcţie În construcţie
Predare Septembrie 2019

   

AFI CITY - PRIMUL PROIECT REZIDENȚIAL AFI EUROPE ÎN ROMÂNIA

AFI Europe, prezentă în România din 2005, este o subsidiară a AFI Properties și una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar pe piețele din Europa Centrală și de Est. În România, AFI Europe a dezvoltat centrul comercial AFI Cotroceni– cel mai mare și de succes mall din România și unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiune, AFI Ploiesti Mall si cladirile de birouri AFI Park 1-5 si AFI Tech Park. De asemenea, AFI Europe dezvoltă în prezent proiectul AFI Brașov, care va include un centru comercial și două clădiri de birouri în orașul Brașov, iar în viitorul apropiat va investi și în alte proiecte, cum ar fi un centru de retail în Arad.

AFI City Bucureștii Noi este primul proiect rezidențial de pe piața locală al AFI Europe, beneficiind din plin de experiența și expertiza grupului pe piața imobiliară. AFI City este situat in partea de nord-vest a Bucurestiului, pe Bulevardul Bucureștii Noi, într-una dintre cele mai verzi zone ale Bucureștiului, cu acces rapid la principalele artere de circulație precum Bulevardul Bucureștii Noi, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Poligrafiei și Drumul Național 1 (DN1).

AFI City beneficiază de:

  • stație de metrou chiar în fața proiectului (stația de Metrou Laminorului)
  • spații verzi
  • loc de joacă pentru copii și facilități sportive în interiorul complexului
  • Parcul Bazilescu și Lacul Grivita la câțiva pași
  • transport public, grădinițe, școli, magazine și supermarketuri
  • Centrul Bucureștiului, AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Parcul Herăstrău, Palatul Mogoșoaia și Aeroportul Internațional la 15 - 20 de minute de condus.

  • Pre-certificare Green Homes, pentru locuinte sustenabile, eficiente din punct de vedere energetic, cu inregistrari de consum mai redus de apa si energie (facturi mai mici pentru utilitati)
  • Conditii de creditare preferentiale pentru locuinte verzi, disponibile prin intermediul bancilor partenere

AFI City oferă un acces facil atât spre centrul orașului, cu metroul sau mașina, cât și spre zonele de recreere din afara lui, Parcul Mogoșoaia sau ieșirea în DN1 spre munte fiind la doar 10-15 minute de mers cu mașina, Astfel, deși AFI City este situat în oraș, datorită spațiilor verzi și a proximității Parcului Bazilescu și a Lacului Grivița, complexul se bucură de liniște și aer mai curat.

Faza I a proiectului cuprinde 2 cladiri clasa energetica A,  a cate 11 etaje si insumeaza 190 de apartamente (studiouri, apartamente de 2 si 3 camere) si 228 locuri de parcare supraterane.

AFI City vine la pachet cu finisaje de calitate:

-  usi interioare PINUM pline de culoare alba, izolare fonica, pereti vopsiti cu vopsea lavabila alba

-  baile, spatiile de depozitare, bucatariile si balcoanele vor fi finisate cu gresie portelanata. Camerele vor dispune de placi ceramice de inalta calitate: Marazzi sau Dalet-Natural (la alegere)

- Dotarile bailor din apartamentele cu o baie: lavoar portelan sanitar, cada dreptunghiulara, vas WC cu instalatie completa, baterii pentru obiectele sanitare, sistem de ventilatie cu comutator (in baile fara ventilare naturala), sifon in pardoseala

peretii bailor sunt partial acoperiti cu faianta (protejand zonele umede). Pardoseala Alsafloor sau Boen ( la alegere) in trei tonuri diferite si acestea la alegere

- pereti exteriori din beton cu mici completari de zidarie din BCA cu termoizolatie pe exterior asigura o clasa energetica A

-  terasele vor fi finisate cu pavele pentru apartamentele de la parter

Gândit ca o „comunitate privată”, proiectul permite proprietarilor să se bucure de un stil de viață sigur și privat, înconjurați de grădini și locuri de joacă, spațioase, unde au parte de activități de familie în aer liber, de aer curat și de o atmosferă liniștită, fiind combinația perfectă între familie, prieteni și un stil de viață propriu.

Avantajele AFI City: Un stil de viață sigur și intim, în confortul casei tale;

Grădini și locuri de joacă, unde vei avea parte de activități de familie în aer liber și de o atmosferă liniștită;

Zone verzi cu mobilă urbană în interiorul complexului;

Proximitatea unui număr mare de școli și grădinițe, atât de stat, cât și private.

AFI City este unul dintre puținele ansambluri rezidențiale care dețin pre-certificarea “Green Homes”, oferită de Romania Green Building Council, care promovează responsabilitatea față de mediu și eficiența energetică. Pre-certificarea “Green Homes” transformă AFI City într-unul dintre ansamblurile rezidențiale a căror valoare va crește în timp și care se va bucura de beneficii tangibile în ceea ce privește economiile generate de izolarea îmbunătățită, consumul redus de apă, reducerea consumului total de energie, încălzirea eficientă, condiții mai bune ale mediului interior sau ventilație naturală.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa vizitezi www.aficity.ro sau sa ne contactezi la 0756.101.792 sau [email protected]

Solicită vizionarea proprietății

AFI City Bucureștii Noi

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
27 Aprilie
Duminică
28 Aprilie
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Roma 225 metri
  • Calea Dorobanților 302 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Șoseaua Ștefan cel Mare 260 metri
  • Perla 288 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara de Nord 1.9 kilometri
  • Metrorex Metrou Universitate 2.2 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Metrou Piața Victoriei 1 707 metri
  • Metrorex Metrou Piața Victoriei 2 728 metri

Ansamblu Rezidențial

AFI City

AFI City Bucureștii Noi

https://aficity.ro/
Contactează utilizatorul
AFI City Bucureștii Noi
AFI City Companie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 1153884
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici