Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 15 camere, Central, comision 0%

Anina, Afacere la cheie, Pensiune Restaurant, COMISION 0%

199.900 eur
ID 3528970
Case - Vile | 340 m² | 15 camere
Anina, Caras-Severin / Central
Zona Central
Număr camere 15
Suprafața utilă 340 m²
Suprafață teren 1079 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr Băi 5
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare
 Demisol

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE CU COMISION ZERO CUMPARATOR; Vezi 35 foto pe site-ul propriu resita.activimob.ro ; Cumparare si prin Credit Ipotecar!



Aceasta proprietate nu este pe firma, detine 8 camere in regim hotelier/pensiune rurala, un restaurant cu o capacitate de circa 200 de locuri, echipata si utilata specific destinatiilor mentionate mai sus, iar noul cumparator isi poate desfasura activitatea din a 2-a zi semnarii contractului de vanzare-cumparare in forma autentica la notar.

Biroul imobiliar Activ Imob Resita va prezinta o afacere la cheie formata din corp de pensiune rurala, restaurant si casa rezidentiala, pe fundatie din beton, fiind compusa din demisol, parter, etajul 1 si pod, cu acoperis in doua ape din tigla lindab, partial de tabla si tigla ceramica.

Proprietate construita in anul 2000, in baza si in termenul Autorizatiei de Constructie, cu proces verbal de receptie si incheierea lucrarilor cu toate avizele si aprobarile necesare, avand urmatoarele caracteristici:

- circa 1079mp suprafata totala teren privat;

- circa 400mp suprafata totala construita;

- circa 700mp curte libera;

- circa 150mp amprenta la sol;

- detine 20 incaperi, incluzand 8 dormitoare, 3 livinguri, 5 bai, 4 bucatarii si holuri de intrare, camera tehnica, dressing, pivnita, toate cu suprafete generoase.

La aceasta constructie s-au folosit materiale premium si finisaje de calitate. Curtea predominant livada si gradina cu pomi fructiferi, inclusiv o frumoasa panorama a naturii.
Este racordata la curent 220w si 380w (caldura este asigurata de centrala termica pe material lemnos), apa (si fantana), drum de acces direct din DN58, usor de ajuns in proprietate, pe soseaua principala.

Au fost respectate normele pentru constructie si nu se afla in zona cu risc de inundatie. De asemenea, vecini de calitate, zona linistita si de interes turistic.

Pentru alte informatii despre aceasta frumoasa proprietate, puteti programa o vizionare din timp. Se vinde mobilata si utilata (asa cum apare in fotografii), pretul fiind negociabil!

Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Oravita, Anina si Moldova Noua, sau oriunde in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau sa o inchiriati, va rugam sa sunati la numerele de telefon 0773 761 023 - Marian Telescu sau 0726 204 150 - Costin Rusu si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul de imobiliare al tuturor carasenilor: resita.activimob.ro

2. Beneficii oferite de zona:

- pensiunea este situata la circa 4,5 km de Lacul Buhui;

- in imediata apropiere a celei mai vechi cai ferate din Romania (Oravita-Anina);

- proprietatea se afla la circa 5 min de Banca, Politie, Primarie, Liceu, Benzinarie si marile magazine;

3. Situatia juridica:

Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office, detine contract de vanzare-cumparare, cadastru, intabulare, este libera de sarcini si nu are datorii fiscale.

RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Imobiliare Marian Telescu ActivImob Oravita-Anina si Moldova Noua SAU ACCESATI SITE-UL DE IMOBILIARE AL TUTUROR CARASENILOR: resita.activimob.ro

Compania ACTIV IMOB ROMANIA este singura care detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia, atat vanzatorul cat si cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal. Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI!

Posibilitate de cumparare prin CREDIT IPOTECAR in 3 saptamani si CASH in 3 zile, documentatie executata de Compartimentul Suport Back-Office din cadrul biroului!

Proprietatea este mult mai reprezentativa in realitate decat in descriere si fotografii.

Alte caracteristici, vezi mai jos si 35 foto pe site-ul propriu resita.activimob.ro

ID ACTIV IMOB: 219984 CASA te bucuri!!!

Solicită vizionarea proprietății

Anina, Afacere la cheie, Pensiune Restaurant, COMISION 0%

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Anina, Afacere la cheie, Pensiune Restaurant, COMISION 0%
Marian Telescu Consultant imobiliar ACTIV IMOB - CASA te bucuri
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3528970
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici