Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Ansamblu Case - Targoviste - Calea Bucuresti - Ulmi! Case no

146.000 eur
ID 3252439
Case - Vile | 120 m² | 4 camere
Targoviste, Dambovita / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 360 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Bună
Număr Băi 3
Clasă energetică B

** Cauti de ceva timp o casa bine construita si nu esti convins de asta?**

** Vrei sa gasesti ceva potrivit pentru familia ta, cat mai aproape de oras?**

** Te incanta sa ai un design inovativ la casa si o curte in care sa te bucuri de soare?**

Te invit sa vizionezi urmatoarea proprietate!

* IMAD Imobiliare iti propune spre vacirc;nzare o proprietate intr-un nou ansamblu rezidential - URBAN VILLAGE iti pune la dispozitie posibilitatea de a cumpara casa mult visata!

* Teren generos de aproximativ 360 mp si o casa cocheta tip P 1 M, cu un living spatios si luminos, master bed-room impreuna cu dressing si baie proprie, alte 2 dormitoare spatioase - cu iesire in terasa, baie la etaj separata, baie la parter, bucatarie generoasa si o camera tehnica;

* Situat chiar la intrare in Targoviste, acest ansamblu rezindential este nou si din acest simplu motiv va invitam sa va convingeti de calitatea constructiei.

* Locuin#539;a se remarc#259; prin icirc;nc#259;perile spa#539;ioase #537;i luminoase datorit#259; ferestrelor cu suprafa#539;#259; mare, o compartimentare interioar#259; practic#259; a spa#539;iului si a terasei exterioare cu care este dotat#259; casa.

* In curtea interioara reg#259;sim terasa exterioara cu iesirea din bucatarie si o un spatiu minunat amenajat unde v#259; pute#539;i relaxa al#259;turi de familie si prieteni. Amenajarea gradinii va face ca dvs. sa va simtiti in propria oaza de liniste.

* Printre imbunatatirile aduse casei/proprietatii regasim: detalii si finisaje deosebite in toate camerele, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan tripan cu deschidere mare pentru a capta lumina naturala la maxim, parchet laminat, gresie si faianta la alegere, spatiu de depozitare special pentru mansarda si acces catre pod, terasa exterioara foarte spatioasa, curte betonata si amenajata pentru spatiu in familie, dar si poarta la intrare astfel incat pot fi parcate masini si in curtea interioara.

Mentiune: Proprietatea prezentata face parte dintr-un ansamblu nou de case, astfel, toate deciziile legate de finisaje pot fi discutate anterior amenajarii.

Nota: Tinand cont de contructia noua a casei, a suprafetei generoase pentru a te bucura de o proprietate frumos amenajata, dar si a distantei foarte mici de oras, cat si a multiplelor imbunatatiri aduse, IMAD Imobiliare va recomanda cu incredere spre achizitie aceasta minunata casa ce va va ajuta sa regasiti un acasa mult visat.

Pre#539;ul de vanzare al proprietatii mai sus prezentate este de 146.000 euro, TVA inclus.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Târgoviște Vest 4.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici