Vânzare

5 camere | 164 m²

Ansamblu 12 case, 164mp utili, 5 ari, 0% comision, Mitoc

Suceava / Suceava

180.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 164 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2024

Stare proprietate În construcție

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz vă propune spre achziție, în exclusivitate, una dintre cele 12 case ce fac parte dintr-un proiect nou inițiat, cu termen de predare a primei case în luna august 2024 (vezi pozele), amplasat la intrarea comunei Mitocu Dragomirnei, la doar câteva minute de municipiul Suceava. Proiectul este realizat de o echipă de construcție cu peste un deceniu de experiență, cu proiecte finalizate cu succes în mai multe țări europene, pentru ca tu să te poți bucura de o locuință realizată la cele mai înalte standarde de calitate. Fiind un proiect nou, ai șansa de a alege parcela de teren de 5 ari care ți se potrivește cel mai bine, mai aproape de strada principală a comunei Mitoc sau una care îți va asigura o priveliște către lac, accesul către fiiecare casă fiind asigurat pe un drum privat, rezervat riveranilor acestui ansamblu.

Casele, conform proiectului, sunt/ vor fi construite pe structura de BCA, cu o suprafață utilă de 164, distribuită pe 2 nivele astfel:
Parter: living, bucătărie, baie, cameră termică, garaj + terasă acoperită de 36mp
Etaj: 4 dormitoare, din care 3 cu dressing, baie + balcon de 30mp.

Casele vor beneficia de izolație exterioară, ferestre tripan, încălzire în pardoseală, centrală pe peleți/lemne, tablă lindab, ușă garaj, instalație electrică și sanitară cu materiale aduse din UK, gard etc. și se pot preda la nivelul finisat sau semifinisat, după nevoile clientului.

Ca și utilități, casele vor fi racordate la electricitate, iar în viitorul apropiat la sistemul de apă și canalizare al comunei.

Casele sunt ideale pentru o familiile cu mai mulți copii datorită spațiului generos, dar și datorită curții în care ulterior se poate amenaja piscină, foișor, spații de joacă etc.

Pentru mai multe detalii, poze din întregul proces de construire sau vizionare, contactează-ne! Comision 0%!
Cod ofertă / ID BLITZ: P106474
Id intern: P106474

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare