Ansamblu

Ansamblul Rezidential AVANERA

de la 48.200 eur
ID 2263134
Ansambluri rezidentiale
Suceava, Suceava / Areni
Zona

Areni

Preț minim

48.200 EUR

Preț maxim

229.600 EUR

Suprafața minimă
47,17 m²
Suprafața maximă
173,75 m²
Predare
Iulie 2023
Stadiu construcţie
În construcţie

Traiesti cosmopolit in centrul Sucevei!
Ansamblul Rezidential AVANERA este cel mai mare proiect imobiliar din Suceava, unul dedicat modernităţii, care şi-a propus de la bun început să realizeze o combinaţie echilibrată intre spiritul autohton şi lifestyle-ul contemporan.
Această nouă lucrare îşi doreşte să îndeplinească standardele impuse de marile metropole, dar să îmbrăţişeze, în acelaşi timp, tradiţionalismul zonei, atât de important pentru locuitorii suceveni.
Prezentare
AVANERA este un ansamblu rezidenţial în adevăratul sens al cuvântului, ce oferă o serie de facilităţi şi experienţe unice în oraş, redefinind astfel standardele conceptului de habitat şi comunitate.
Proiectul este dezvoltat de TRUTZI REAL ESTATE şi promite, la fel ca celelalte proiecte construite şi livrate, valori moderne şi cosmopolite: trăinicie, sustenabilitate şi siguranţă.

Ansamblul este format din 3 blocuri cu înălţimea de 50 m (S/D+P+13E/15E), fiecare bloc având un număr de 175 apartamente şi un total 850 de locuri de parcare. Astfel, cele 3 clădiri vor deveni un reper arhitectural pentru oraş, fiind cele mai înalte clădiri construite până acum.
De asemenea, în cadrul fiecărui bloc, se regăsesc: 3 lifturi, dintre care unul cu vedere panoramică, restaurante, terase şi sala fitness, ce vor oferi privelişte inedită asupra oraşului.

Pe lângă construcţia celor 3 imobile, complexul AVANERA se remarcă prin importanţă şi grijă acordată naturii: spaţiile verzi au fost proiectate de o echipă pasionată de arhitecţi peisagişti, astfel încât să ocupe o suprafaţă de aproximativ 4750 mp din întreg ansamblul rezidenţial, din dorinţa de a oferi locuitorilor cât mai multe spaţii recreative, locuri de joacă pentru copii, zone de practicare a sportului în aer liber şi un aer curat.

Proiectul de amenajare peisagistică şi modul de orientare al clădirilor au fost gândite în maniera în care să poată oferi fiecărui locatar: intimitate, ambianţa diversificată şi posibilitatea petrecerii timpului liber în spaţii special amenajate,chiar în cadrul complexului.

LOCALIZARE

Ansamblul rezidenţial este situat chiar în centrul administrativ al oraşului, pe Strada Universităţii, la numărul 9, vis-a-vis de Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă Suceava şi garantează locatarilor un acces rapid în fiecare colţ al oraşului.

Apartamentele din cadrul ansamblului AVANERA beneficiază de spaţii generoase, în special pentru camerele în care, conform statisticilor, ne petrecem cea mai mare parte a timpului când suntem acasă, respectiv living-ul şi dormitorul. Bucătăriile, băile şi balcoanele sunt proiectate într-o manieră optimă să îndeplinească cu succes rolul funcţional pe care îl au.
De asemenea, acestea sunt proiectate astfel încât să ofere şi un grad ridicat de intimitate, luminozitate, dar şi siguranţă.
Fiecare apartament beneficiază de balcoane.

FACILITĂŢI ANSAMBLU

• Staţie încărcare electrică pentru autoturisme;
• 4800 mp spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii;
• 4680 mp spaţii comerciale;
• Zona fitness;
• Zone promenada;
• Restaurante şi terase;
• Lifturi panoramice;
• Monitorizare video;
• Acces controlat;
• Limitare viteză în interiorul ansamblului;
• Paza umană;
• Parcări supraterane şi subterane;
• Parcari biciclete.

BENEFICII PROPRIETAR

Finisajele de interior pot fi personalizate şi se aleg de către proprietar, fiind incluse în preţ, în limita unui buget alocat pentru materiale.

Baia poate fi dotată cu elementele alese de către client (dus, cadă, bideu, lavoar), fiind incluse în preţ, în limita unui buget alocat pentru materiale.
Apartamentele se predau la cheie şi sunt dotate cu: centrală termică, sistem încălzire prin pardoseală, distribuitor de apă rece, gresie, faianţă, parchet,uşi de interior, tâmplărie aluminiu cu geam termopan şi uşa metalică – materialele folosite find de cea mai bună calitate.
Construcţia imobilelor este proiectată pe diafragme din beton.
Fiecare bloc beneficiază de izolaţie exterioară cu vată bazaltică.
Preţurile afişate includ TVA 5%.

Tip imobil Suprafață Preț
Apartament tip 6 - 3 camere 67,12 m² 84.150 EUR
Apartament tip 9 - 2 camere 49,68 m² 62.300 EUR
Apartament tip 15 - 4 camere - etaj 14 100,45 m² 149.500 EUR
  • Staţii de tren Distanţă
  • Suceava Vest 4.8 kilometri

Ansamblu Rezidențial

Ansamblul Rezidential AVANERA

Ansamblul Rezidential AVANERA

https://avanera.ro/

Contactează utilizatorul

Ansamblul Rezidential AVANERA
Ansamblul Rezidential AVANERA Companie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2263134

Anunțuri similare

de la 250 eur Ansamblu Sibiu
Predare: Ianuarie 2021  •  finalizat
Sibiu, SB, Aeroport
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
de la 54.000 eur Ansamblu Rezidential Tautiului
Predare: Ianuarie 2021  •  finalizat
Floresti, CJ, Central
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
de la 30,20 eur Nicole Residence
Predare: Martie 2021  •  în construcție
Bucuresti, IF, Militari
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
de la 51,20 eur CONFORT NORD APARTMENTS
Predare: Februarie 2021  •  în construcție
Bucuresti, IF, Pipera
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici