Vânzări
Închirieri
Ansamblu

Drumul Taberei Residence

de la 55.000 eur
ID 3193785
Ansambluri rezidentiale
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov



Acum ai posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia pana la 5 ani, cu un avans minim de 20% din pretul locuintei.
Aceasta modalitate de plata este supusa unor termeni si conditii ce depind de normele de finantare, prevererile legale in vigoare, dar și de optiunile de plata ale cumparatorului in momentul rezervarii apartamentului. 

Ai la dispozitie serviciul de consultanta financiara GRATUITA 100% pentru achizitia locuintelor din ansamblu.

Serviciul de consultanta financiara ajuta la verificarea noilor oferte de creditare si la intocmirea dosarelor de credit.

Dupa succesul avut cu prima faza a proiectului Drumul Taberei Residence, inceput in 2016 si finalizat in 2018, timp in care toate cele 350 de apartamente au fost vandute, Ideal West Residence SRL revine cu faza a doua a proiectului, dezvoltat pe o suprafata de 21.160 mp, cu deschideri ample catre bulevardul Timisoara si strada Valea Doftanei.


Drumul Taberei Residence completeaza o zona aflata in plina dezvoltare, aducand un aer proaspat acesteia printr-o arhitectura exterioara originala, completata de suprafete vitrate mari ce garanteaza un aport de lumina naturala pe tot parcursul zilei, si un mix complet de facilitati pentru cei ce apreciaza calitatea si un stil de viata modern. Pe langa spatii de locuit la o calitate superioara, proiectul nostru imbogateste peisajul urban printr-o serie de caracteristici distincte precum: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, spatii comerciale si conexiuni directe catre oras.
 

Proiectul este format din 6 cladiri rezidentiale cu 486 de unitati, o cladire cu spatii comerciale, un numar generos de parcari exterioare si interioare si peste 5.300 mp de spatiu verde. Cladirile de locuinte au un regim de inaltime de
 Ds+P+8E+9duplex, in componenta lor regasindu-se garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere (cele situate la parter beneficiind de curte privata) si duplexuri la etajele 9 si 10. 

Proiectul Drumul Taberei Residence este amplasat in vestul Bucurestiului, intre Bulevardul Timisoara si Strada Valea Oltului, pe Bulevardul Timisoara nr. 101P (in spatele cartierului Brancuşi-ANL).

Imobilul se afla intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun (capatul liniei STB 168 se afla la 150 m, iar  statia de metrou Valea Ialomitei este la 15 minute de mers pe jos). Institutii de invatamant, Scoala Gimnaziala Sfantul Andrei Nr. 172, Scoala Gimnaziala Nr. 206, Scoala, Gimnaziala Nr. 144, Scoala Gimnaziala Nr. 169, Scoala Gimnaziala Nr. 279, Scoala Gimnaziala Sfintii Constantin si Elena, Scoala Gimnaziala Speciala Sfanta Maria, Scoala Gimnaziala Speciala Constantin Paunescu, Colegiul National Elena Cuza, Gradinita Wonderland Militari, Gradinita Nicholas, Gradinita Nr. 208, Gradinita Nr. 209, Gradinita Nr. 210, Gradinita Nr. 229, Gradinita Nr. 230, Gradinita GoodStart, Gradinita Scooby and Friends, Paper, Rainbow Afterschool, Gradinita Art & Play.

Centre comerciale: Kaufland, Mega Image, Lidl, Profi, Dedeman.


Sport si recreere: Parcul Constantin Brancusi, Parcul Sfantul Andrei, Parcul Drumul Taberei, Timex Fitness Club, Dinamic Fitness Club.

 Spitale: Centrul Medical Brancusi, Rimmed, Rosana Medical, Med-Conseil, Rosana, Medical Cetatea Histria, International Medical Center

Transport in comun: Linii STB 168, 221, N116, Metrou Valea Ialomitei

Solicită vizionarea proprietății

Drumul Taberei Residence

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
21 Martie
Vineri
22 Martie
Sâmbătă
23 Martie
Duminică
24 Martie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Roma 228 metri
  • Calea Dorobanților 307 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Șoseaua Ștefan cel Mare 264 metri
  • Perla 293 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara de Nord 1.9 kilometri
  • Metrorex Metrou Universitate 2.2 kilometri
  • Staţii de metrou Distanţă
  • Metrorex Metrou Piața Victoriei 1 706 metri
  • Metrorex Metrou Piața Victoriei 2 726 metri

Ansamblu Rezidențial

Contactează utilizatorul
Drumul Taberei Residence
Drumul Taberei Residence Consultant imobiliar IDEAL WEST RESIDENDE SRL
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3193785
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici