Vânzare

36 m²

Antiaeriană - Studio complet mobilat si utilat

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

44.900 €

Specificații

Suprafața utilă 36 m²

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Alte tipuri

Stare proprietate Nouă

Mobilat și Utilat Complet

Clasa energetică A

Consum total de energie primară attribute_options.consum_total_energie_primara.A

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Ansamblu Rezidențial Da

Nu include TVA Nu

Ultimul etaj Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Încă nu ai găsit apartamentul perfect pentru tine? Acum este momentul!
Deoarece la Oxy Residence 2, până la data de 30.06.2024, avem multiple beneficii pentru tine, cum ar fi:
- Achiziționează la prețul standard de 49.400 Euro și beneficiezi de apartament complet mobilat, precum și bucătăria utilată cu plită pe gaz, cuptor electric, combină frigorifică, hotă și spălător vase;
- Prinde reducere specială de 6.500 Euro din prețul standard al apartamentului de 49.400 Euro, valabilă pentru constituirea unui avans între minim 80%-90% din prețul apartamentului.
- Beneficiază de un discount de 500 Euro din preț pentru un avans de minim 5% și achiziționează acum apartamentul prin programul prima casa;
- Beneficiază de un discount de 1.500 Euro din preț pentru un avans de minim 15% și achiziționează acum apartamentul prin programul prima casa sau credit ipotecar;
- Beneficiază de un discount de 4.500 Euro din preț pentru un avans de între minim 40%-60% și restul achiți la semnarea contractului de vânzare din sursele tale sau prin credit;
*Oferta este valabilă în anumiți termeni și condiții!
Tu ce alegi?

Descoperă toate apartamentele disponibile la vânzare pe www.oxyresidence2.ro

Hai acum la o vizionare să descoperi apartamentele din cadrul complexului Oxy Residence 2 și să prinzi oferta care ți se potrivește!

Apartamentul studio Tip C, face parte din ansamblul rezidențial Oxy Residence 2, situat la 20 de minute de Piața Unirii, în cartierul Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 82W (chiar în stația STB Slatina), Sector 5, având o suprafață total utilă de 36.20 mp, fiind compus din hol-1.60 mp, living și bucătărie open space-18.20 mp, dormitor-12.00 mp, baie-4.40 mp.

Toate apartamente din cadrul ansamblului se predau la cheie, dotate cu tâmplărie Salamander Streamline 76 MD cu feronerie Roto-NT, uși de interior Vario Dor Masiv, gresie și faianță Cesarom, zugrăveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat Krono Original 8 mm, obiecte sanitare Ideal Standard, aer condiționat, video interfon și centrală proprie Immergas prin condensare.
Complexul de apartamente Oxy Residence 2 este compus din 5 blocuri de locuințe, cu un regim de înălțime mixt De+5E+6Er, având un număr total de 135 de apartamente, respectiv apartamente de tip studio, apartamente cu 2, 3 și 4 camere și apartamente de tip penthouse.
Toate blocurile din cadrul ansamblului fiind prevăzute cu lift propriu și rampă electrică pentru persoanele cu dizabilități.
Ansamblul Oxy Residence 2, este prevăzut cu o zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, parc canin, beneficiind de străzi private asfaltate și prevăzute cu sistem de preluare a apelor pluviale și bariere automatizate de acces, iluminate cu lămpi cu sisteme crepusculare cu autoaprindere și sistem de supraveghere video 24/24.
Știm că puține lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu căutarea unui loc de parcare, de acea la noi soluția este simplă și elegantă, odată cu apartamentul vei beneficia de un loc de parcare gratuit pentru o perioadă de 12 luni, urmând ca după această perioadă să îl poți achiziționa sau închiria, la cel mai bun preț.
Nu va mai trebui să îți faci griji pentru majoritatea cumpărăturilor zilnice, deoarece la parterul blocului 1 și blocului 5 sunt prevăzute spații comerciale cu destinația de magazin alimentar, farmacie, coafor, etc.
Pentru construcția ansamblului Oxy Residence 2 nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizată din cadre de beton marca C30/37 armat cu oțel beton de tip BST500S clasa de deductibilitate C cu diametre cuprinse între Ø8 – Ø25, iar pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă de tip porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă, în concordanță cu balcoanele, acestea fiind prevăzute cu balustradă din inox cu sticlă.
Nu ezita să ne contactezi sau să ne vizitezi la biroul de vânzări din cadrul complexului Oxy Residence 2, situat pe Șos. București-Măgurele nr. 82W (chiar în stația STB Slatina), Sector 5, pentru a obține o ofertă personalizată, în cazul în care dorești să achiziționezi prin credit ipotecar sau noua casă, iar după alegerea apartamentului, nu va mai trebui să faci alte drumuri la bănci, pentru că noi cei de la Oxy Residence îți oferim servicii de brokeraj 100% gratuit.
Achiziționează acum unul din apartamentele noastre disponibile, pentru a beneficia de discount-ul de preț deoarece doar acum îți poți alege etajul preferat, precum si modelele de gresie, faianță, parchet și uși de interior.
Pentru mai multe detalii ne poți vizita zilnic intre orele 10:00 – 20:00, la biroul nostru de vânzări din cadrul complexului de apartamente Oxy Residence 2.
Detalii compartimentare spatiu: Apartamentul studio Tip C, face parte din ansamblul rezidențial Oxy Residence 2, situat la 20 de minute de Piața Unirii, în cartierul Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 82W (chiar în stația STB Slatina), Sector 5, având o suprafață total utilă de 36.20 mp, fiind compus din hol-1.60 mp, living și bucătărie open space-18.20 mp, dormitor-12.00 mp, baie-4.40 mp.

Locație

Despre zona "Antiaeriana"

păreri exprimate de 37 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

5.3

Sănătate 6.0

Siguranță 6.1

Calitate aer 4.9

Curățenie 5.3

Zone verzi 4.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

5.1

Cultură 3.7

Educație 6.6

Sport 5.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

5.9

Nivel de trai 5.9

Magazine 7.0

Localuri 5.5

Parcări 4.9

Zgomot 5.9

Transport în comun

Transport în comun

5.9

Autobuz 7.2

Tramvai 6.6

Metrou 3.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Marius Teodor

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare