Vânzare

5 camere | 152 m²

Antracit Residence 8 - vila cu panouri fotovoltaice si pompa

Bucuresti-Ilfov / Otopeni

267.900 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 152 m²

Suprafață teren 288 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3+

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Clasa energetică A

Posibilitate parcare 1

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă, Sistem irigație

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vila individuala, smart cu panouri fotovoltaice si pompa de caldura, P+2E construita cu responsabilitate si bun gust, situata in OTOPENI in complexul Antracit Residence 8 Mesteacanului format din 15 vile, toate individuale.

Iţi poti controla casa din telefon, vilele Antracit 8 Mesteacanului au pompa de caldura aer-apa Mitsubishi Zubadan cu boiler incorporat de 200 litri, panouri fotovoltaice smart cu wi-fi cu 25 de ani garantie, inverter Huawei cu 10 ani garantie, pregatire iluminat inteligent, yală de acces smart, priza Legrand Green Up pentru incarcarea automobilului electric, pregatire aere conditionate cu wi-fi, termostate inteligente cu wi-fi in fiecare camera, incalzirea in pardoseala in fiecare camera, pregatire pentru camere de supraveghere si alarmă. 

Pretul nu include TVA 19%

Vila cu 5 camere si 4 bai si este impartita astfel incat sa aveti un confort cat mai ridicat.

Aceasta dispune la parter de un living generos, bucatarie, grup sanitar, vestibul, camara si terasa, la etajul 1 sunt 2 dormitoare fiecare cu baie proprie, dressing, iar la etajul 2 inca 1 dormitor,  1 birou si 1 baie. 

Fiecare vila dispune de 2 locuri de parcare in curte imprejmuita cu gard, suprafata totala utila a vilei tip A este de 152 mp, terenul are 288 mp. 

Fiecare vilă dispune de garanție 1 an pentru finisaje, 2 sau 3 ani pentru aparatele electronice, alte garanții ale echipamentelor ajugând până la 30 de ani, iar garanția pentru structura de beton armat este pe viață conform legilor in vigoare. Cumpărătorilor li se va preda in original cartea constructiei (cu procesele verbale, condica de betoane, testele de betoane, testele de fier, declaratiile de conformitate si garantiile, etc), planurile aferente construcției verificate de verificatori MLPAT conform legilor în vigoare.

Pentru alte detalii consultati antracit.ro

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Office

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare