Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa noua in loc. Vinga - TUR VIRTUAL

87.500 eur
ID 2842351
Case - Vile | 400 m² | 5+ camere
Vinga, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 400 m²
Suprafață teren 850 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate În construcție

Profi Imobiliare iti propune spre achizitie, in exclusivitate, in loc. Vinga, o casa mare cu amprenta la sol de 20 ml x 14 ml, SC totala 560 mp, SU totala 400mp, total decomandata, amplasata atent pe un teren de 850 mp cu FS 20ml.

Localitatea Vinga este situata la granita intre judetele Arad si Timis, fiind amplasata la 20 de km de municipiul Arad si 33 de km de municipiul Timisoara.

Casa este amplasata in partea centrala a loc. Vinga, la 20 de metri de principala, pe o strada linistita si este pretabila atat pentru locuit cat si pentru parte comerciala sau o imbinare perfecta dintre o afacere personala la parter si locuinta mare la etaj.

In 2020 casa a fost renovata complet la parter si s-a inaltat cu mansarda si este impartita in:

- parter: intrare din strada, intrare din curte langa scari, 3 camere mari, 1 camera mica, 1 baie, casa scarii cu urcare la mansarda

- mansarda: se poate amenaja ca 3 garsoniere fiecare cu camere open space cu bucataria +baie + balcon SAU ca o locuinta mare cu 3 dormitoare mari cu bai proprii si balcoane + bucatarie.

Casa este o constructie integral din caramida, cu centuri puternice din beton, placa de beton intre parter si mansarda, pereti tencuiti integral la parter, sapa integral la parter, sapa 90% la etaj, geamuri si usi din termopane noi, acoperis cu tigla Terran, geamuri velux la acoperis, porti metalice cu doua accese auto + tir in curte.

Utilitati: curent 380 bransat, iar apa si gazul sunt la trotuar in fara cladirii

In curte casa dispune de inca o fundatie turnata ce poate fi folosita ca si o constructie de hala, camera de depozitare, anexa, garaj, etc.

Pret casei + teren este de 87 500 Euro negociabil. Disponibilitate imediata.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.

Daca doresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi un imobil atat pentru uz personal cat si pentru investitie sau pur si simplu ai nevoie de un raspuns la o intrebare importanta in acest domeniu, te rog sa ma contactezi si impreuna o sa gasim cea mai buna solutie pentru tine. Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici