Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casă / Vilă cu 6 camere de vânzare, Almasu Sec, jud. H...

140.000 eur
ID 3095194
Case - Vile | 300 m² | 5+ camere
Almasu Sec, Hunedoara / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 300 m²
Suprafață teren 1554 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol
 Demisol

Casa situata in cartierul Magura (loc. Almasu Sec), intr-o zona care ofera mult visata linistite si inconjurata de vegetatie arboricola, cu o priveliste deosebita asupra zonei si muntilor Retezat, dispusa pe S+P+M, in suprafata de 300mp. Proprietatea dispune de 4 dormitoare, 4 bai, 1 living, 1 open space, 1 bucatarie interioara, 1 bucatarie de vara (utilata si incalzita), 1 terasa spatioasa care confera panorama feerica a muntelui, filigorie lemn (cu mobilier lemn, gratar, pivnita), camera tehnica, garaj cu doua locuri (suprafata de 39mp, usa automata).
Terenul generos, in suprafata de 1550 mp, este amenajat ca si curte interioara cu gazon si arbusti ornamentali, alei pietruite, diverse figurine piatra, leagan lemn, iar gradina este o livada cu pomi fructiferi. Amplasarea sudica a proprietatii ofera accesul la lumina naturala si caldura pe tot parcursul zilei.
Imobilul se vinde mobilat si utilat complet, respectiv mobilier de bun gust si calitate, iar izolatia interioara de lemn a mansardei ofera intimitatea necesara unei locuinte.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici