Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casă Familiala Unica in Oradea pe strada Gheorghe Sincai...

389.000 eur
ID 3100228
Case - Vile | 260 m² | 4 camere
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 260 m²
Suprafață teren 555 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Climă
 Preț negociabil
 Demisol

De vânzare sau la schimb, vilă în Oradea pe strada Gheorghe Șincai, compusă din: antreu 9 mp, living de 100 mp, dormitor 50 mp cu birou, pictat 3D cu culori fluorescente de artiști plastici de elită, mobilat complet Mobexpert (dormitor Alexander) și dressing de cca 8 mp, covoare noi spectaculoase imperiale din Ucraina, baie de 8 mp cu jacuzzi.
La mansardă două dormitoare, de 30 si respectiv 15 mp, baie generoasă 10 mp cu cabină de duș mare de 2 mp, loc de depozitare de cca 9 mp, spalatorie-călcătorie-uscatorie cca 8 mp, dotată cu mașină de spălat de 10 kg cu inverter, uscător natural extensibil de 4 m.
Din living se poate ieși pe gazon în curtea interioară sau în bucătăria proaspăt amenajată cu mobilier nou Louis Philippe (de la Mobexpert), dotată cu aparatură nouă, modernă: plită cu inducție, cuptor, hotă, chiuvetă, baterie, tocător de legume sub chiuvetă toate FRANKE, filtru de apă Amway, mașină de spălat vase încorporată Miele, cuptor de pizza Ferrari.
Cămara este foarte generoasă având frigider mare si congelator side by side și 4 m lungime de rafturi înalte de 2m. Ea se continuă cu o pivniță spațioasă, si ea dotată cu rafturi.
Curtea este deosebită, are cca 150 mp de gazon dotat cu aspersoare automatizate comandate wifi prin telefon, iaz cu o cascadă amenajată și luminată feeric, arbuști ornamentali.
Apa din iaz și pentru irigat gazonul este asigurată de la un puț forat.
În curte mai este amenajată o terasă mare de 75 mp și un spațiu de cca 25 mp de bucătărie în aer liber dotată cu grill, blat lung de 5m, chiuvetă și masă de lucru pe blat de 4 mp,, mașină de spălat vase, frigider mic.
Încălzirea casei se face în trei moduri la alegere: 1. Cu centrală modernă pe gaz Buderus cu convecție, 2. Cu centrala electrică de 10 kW, 3. Cu pompa de caldură Daikin nouă, alimentată cu panouri fotovoltaice Huawei (putere 20 kW), in regim de prosumator.
Alte dotări:
-Intrarea în proprietate se face prin garajul acoperit iar din acesta se poate intra sau în casă, sau în curte. Garajul este dotat cu poartă cu telecomandă, este complet lambrisat și luminat cu geamuri Velux și lumină cu senzori, are robinet și canalizare pentru spălat mașina iar pe jos este gresie în stil meridional.
-Curentul trifazic este instalat în toată casa și în curte iar contorul trifazic este facturat de Hidroelectrica la 0,71 lei/kWh.
-Intimitatea curții este asigurată prin ziduri înalte de cca. 5m.
-In curte există o piscină supraterană tde 26 mc, incalzită de o pompa de caldură cu full inverter și comandă wifi de pe telefon, care asigură apa constant la 32 grade cu costuri zero datorită panourilor fotovoltaice.
-Casa este supravegheată cu firmă de intervenție rapidă prin senzori de alarmă și dotată în stradă, garaj și curte cu camere video de supraveghere. Livingul de 100 mp este deosebit, cu încălzire în pardoseală inclusiv în baie și antreu, scara de urcare la mansardă fiind de mare efect.
Va astept cu drag la vizionare!

Solicită vizionarea proprietății

Casă Familiala Unica in Oradea pe strada Gheorghe Sincai...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
30 Martie
Duminică
31 Martie
Luni
01 Aprilie
Marți
02 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă Familiala Unica in Oradea pe strada Gheorghe Sincai...
Claudia Monory Consultant imobiliar RE/MAX Family
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3100228
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici