Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Apartament 4 camere, Industrial Est

Apartament modern cu 4 camere 2 bai si dressing in zona Pict

126.000 eur
ID 3114145
Apartamente | 110 m² | 4 camere
Sibiu, Sibiu / Industrial Est
Număr camere 4
Suprafața utilă 110 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1 sporit
Etaj 2
An finalizare construcție 2019
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Va oferim spre vanzare un apartament modern, complet mobilat si utilat, compus din 4 camere de tip penthouse (structurat pe doua nivele), 2 bai, bucatarie inchisa si balcon, toate insumand o suprafata utila de 110 mp.
Pe langa suprafata generoasa a locuintei, viitorul proprietar va beneficia de un loc de parcare privat (inclus in pret) si cota parte din curtea imprejmuita a imobilului care este amenajata cu spatii verzi si alei de acces.
Locuinta este situata la etajul 2 intr-un imobil edificat in anul 2019, cu doar 2 apartamente pe palier, dispune de o compartimentare excelenta si anume: primul nivel (etajul 2) insumeaza 55 mp utili, aici se afla un living generos cu iesire pe un balcon, bucatarie inchisa, dormitor si baie cu cabina de dus si geam de aerisire. Accesul la cel de al doilea nivel al apartamentului se face pe o scara din lemn masiv, aici sunt tot 55 mp utili impartiti in hol, 2 dormitoare decomandate, dressing si baie cu cada si geam de aerisire.
Toate materialele utilizate la finisarea acestui apartament sunt de calitate superioara, printre dotari si imbunatatiri regasim: aer conditionat, pereti zugraviti in lavabil, centrala termica pe gaz, incalzire in pardoseala cu termostat in fiecare camera, parchet laminat, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC si de tip velux, usa din metal la intrare si din lemn la interior marca Porta Doors, izolatie termica si fonica la exterior si interior, fibra optica, videointerfon si multe altele.
Apartamentul se preda complet mobilat si utilat cu toata gama de electrocasnice premium, in garantie (televizoare, masina de spalat vase/ rufe, plita pe gaz, hota, cuptor cu microunde si cuptor electric).
Imobilul este situat in cea mai cautata si apreciata zona din Selimbar, Pictor Nicolae Brana, o zona foarte linistita de constructii noi, cu un nivel redus de inaltime, ferita de traficul cotidian, avand orientare de la est inspre vest. Accesul spre orasul Sibiu se face cu mare usurinta, existand nu mai putin de 5 cai de acces (pietonale si auto), astfel aglomerarea de la orele de varf nu va reprezenta nici un fel de problema.
Valoarea proprietatii este de 126.000 euro negociabil (TVA inclus). ID intern: 1073.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 196 metri
  • Staţie autobuz 208 metri
  • Staţie autobuz 256 metri
  • Staţie autobuz 270 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Sibiu 1.4 kilometri
  • Turnișor 1.9 kilometri
  • Sibiu-Triaj (Sud) 3.1 kilometri
  • Stația Sibiu Grupa Șelimbăr 4.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici