Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central, comision 0%

Casa noua la cheie zona Centrala Deva

290.000 eur
ID 3132584
Case - Vile | 210 m² | 5+ camere
Deva, Hunedoara / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 210 m²
Suprafață teren 580 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil

Avem placerea sa va oferim spre vanzare o proprietate moderna in zona Centrala a orasului Deva.

Proprietatea este formata din 2 case separate impreuna cu terenul de 580 metri patrati.

Prima casa (constructie noua finisata in 2020) are suprafata construita de 210 metri patrati cu amprenta la sol de 96 metri patrati, regim de inaltime P+E. Construita din caramida porotherm, izolata exterior si acoperita cu planseu si izolata, iar de la etaj se poate urca catre terasa pavata cu travertin. Confortul termic este realizat cu centrala proprie pe gaz si a sistemului de incalzire in pardoseala prezent in fiecare incapere. Doua unitati de aer conditionat. Toate ferestrele sunt de termopan cu tamplarie PVC maro. Fiecare detaliu incepand de la instalatia sanitara si cea electrica pana la finisajele interioare si exterioare au fost facute cu cea mai mare grija si folosind materiale de inalta claitate.
La parterul casei intalnim sufrageria open space cu dinning room, bucatarie, camera tehnica, baie cu geam de aerisire, debara, si scara interioara.
La etaj se afla doua dormitoare, unul dintre ele cu acces la balcon, o baie si dormitorul matrimonial cu acces la baia proprie si la balcon.

A doua casa (construita in anul 1956) cu suprafata construita de 91 metri patrati, unde putem gasi aceeasi atentie la detalii, find renovata integral in anul 2017, cu regim de inaltime P. Constructie solida din caramida si izolata exterior. Beneficiaza de acoperis de tip pod, din tigla. Confortul termic este realizat cu centrala proprie pe gaz si a caloriferelor, iar vara cu ajutorul unitatii de aer conditionat.
In aceasta locuinta intalnim 2 dormitoare, hol central, baie si bucatarie. Din casa sunt doua cai de acces catre terasa acoperita (una din holul central, iar cealalta din bucatarie).

Curtea este amenajata si foarte bine intretinuta si dispune de pavaj cu dale si gazon, iar in spatele primei case este o debara de unelte. Posibilitate de acces auto in curte. Front stradal de 13 metri liniari. Este securizata cu sistem supraveghere video prin WiFi.
Se vinde complet mobilat si utilat ca in poze, mai putin obiectele personale.

Cu drag va stau la dispozitie pentru mai multe detalii sau vizionare la numarul de telefon 0764771855.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici