Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Vila in localitatea Bors si afacere la cheie

269.000 eur
ID 3143817
Case - Vile | 413 m² | 5+ camere
Bors, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 413 m²
Suprafață teren 746 m²
An finalizare construcție 2010
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă

Agenția imobiliară Karimob vă propune spre achiziție comision 0% la cumpărător o casa deosebit de frumoasa in localitatea Borș la doar 5 km de Oradea, la granița româno-maghiară, fiind punct de trecere a frontierei pe DN1.
Casa este situata in centrul localității si dispune de parter, etajul 1 si etajul 2, măsurând o suprafața utila de 412,55 mp, suprafața terenului este de 746 mp. La parterul casei se afla o afacere de familie, un restaurant funcțional cu o capacitate de 70 persoane, bucătărie, spațiu de depozitare si doua bai. Etajul este compus dintr-un living generos, o bucătărie open space, 3 dormitoare dintre care doua cu dressing si baie proprie si unu cu ieșire pe balcon. La etajul 2 se afla un living foarte mare cu ieșire pe 2 terase generoase. Restaurantul dispune de o terasa deschisa cu o suprafața de 150 mp, Casa are încălzirea pe gaz si se vinde mobilată, utilată și afacere la cheie.
În cazul în care oferta noastră corespunde intereselor dumneavoastră pentru orice informații vă stăm la dispoziție, zilnic, în intervalul orar 8.00-20.00, la numărul de telefon 0751517576 precum și la sediul Agenției KARIMOB CONFORT , din ORADEA, str ALEEA SALCA , nr 22.
Va mulțumim ca ne-ați vizitat !

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici