Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 25264 m²

Proprietate de poveste, teren, lacuri și pădure, Râșn...

960.000 eur
ID 3223159
Terenuri | 25264 m²
Rasnov, Brasov / Glajarie
Zona Glajarie
Suprafață teren 25264 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 99 m
Utilități Curent,    Apă
 Preț negociabil
 Construcție pe teren

Sunt sigur că fotografiile nu pot descrie proprietatea pe care astăzi doresc să o prezint și nici textul nu poate redă ceea ce o să simțiți atunci când vom vizita împreună acest loc unic în Râșnov, zona Glăjărie, lângă Brașov.

Fie că doriți un loc unde să va retrageți sau poate nu știți încă unde să va construiți viitorul resort turistic, cred că această proprietate, acest loc, este ceea ce căutați.

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central, iar în cele ce urmează doresc să va prezint un teren în suprafață de aproape 23.000 mp, cu o poziție foarte interesantă, iar o dată cu acesta vin la pachet și cele 5 lacuri de acumulare, alimentate direct din Râul Mare; opțional putem adaugă încă 2 hectare de pădure aflate în continuarea acestei proprietăți, evident cu un cost separat.

Accesul se face direct din strada principala, Glăjărie Râul Mare, stradă asfaltată, cu o deschidere de 99 metri liniari și gard verde natural format din vegetație.
Întreagă zona cuprinde, pe lângă case de vacanță și case de locuit, câteva pensiuni și resorturi turistice recent construite. De aici și până la principalele atracții turistice, Râșnov, Bran, Poiana Brașov, distanță se poate parcurge în maxim 20 minute, dar cred că întreagă vale oferă multiple atracții pentru a ne bucură de liniște, aer curat și priveliștea unică către majoritatea masivelor muntoase ale Țării Bârsei pe care nu le voi enumera acum ci o voi face împreună cu dumneavoastră la față locului.

Terenul se potrivește atât pentru dezvoltarea unui resort turistic cât și pentru construirea unui complex de case de vacanță sau orice altă destinație la care va gândiți și se potrivește locului. Chiar dacă terenul este intravilan posibil că pentru anumite noi construcții să trebuiască elaborate documentație de urbanism PUD sau PUZ. Utilitățile sunt chiar pe teren și vorbim aici doar de energie electrică, apă și internet/telefonie.

Așa cum probabil ați văzut și în fotografii, terenul este mărginit la Vest de Râul Mare, peste care sunt cele două hectare de pădure, despre care am scris mai sus, în partea de aval există și un loc unde a existat o micro-hidrocentrala, care poate fi repusă în fuctiune pentru a alimenta cu energie electrică întregul stabiliment.

Evident că mai sunt multe detalii de oferit iar pentru această mă puteți contacta la numărul de telefon sau adresa de e-mail afișate.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • R.A.T. Brașov Cap Linie Râșnov 3.6 kilometri
  • R.A.T. Brașov Caragiale 4.0 kilometri
  • R.A.T. Brașov Biserica 4.3 kilometri
  • R.A.T. Brașov Șoseaua Branului 4.4 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Râșnov h. 4.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici