Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central

Vilă LUX 5 camere Corbeanca Piscina / Vedere Lac

528.000 eur
ID 3232517
Case - Vile | 320 m² | 5 camere
Corbeanca, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 320 m²
Suprafață teren 574 m²
An finalizare construcție 2017
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă

Va vedeti traind in zona de Nord a Bucurestiului? Visati la o proprietate cu vedere la lac, intr-o zona linistita si eventual si cu piscina ? Va pot face o propunere care sa raspunda tuturor dorintelor in acelasi timp.
Am placerea sa va propun spre vanzare o casa individuala situata intr-o zona rezidentiala dezvoltata din localitatea Corbeanca. Aceasta are o suprafata utila de 320 mp si este amplasata pe un teren de 574 mp.
Imobilul este dispus pe doua nivele. Parterul este destinat zonei de relaxare si de zi, este format din bucatarie, un living generos cu loc de luat masa, camera tehnica si holul de intrare. De asemenea, tot la primul nivel se afla un dormitor cu baie proprie. Atat din bucatarie cat si din zona de dinning iesim catre doua terase, una dintre ele acoperita si putem continua catre piscina.
La etaj se afla trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, hol de acces si un dressing cu o suprafata generoasa, de unde se poate iesi pe o terasa foarte frumoasa de unde se poate admira piscina si gradina casei. Dormitorul matrimonial este cu vedere la lac.
De la parter la etaj se poate ajunge si prin intermediul unui lift. Acesta este montat de curand.

Casa se remarca printr-un design modern si o calitate a executiei lucrarilor ridicata.
Pentru amenajarea imobilului s-au utilizat materiale speciale si de lux. Asftel, piatra naturala, , faianta, gresia, obiectele sanitare sunt din gama de lux Delta Studio, parchetul este din lemn stratificat. Peretii sunt decorati cu produse Stuco Venetiano, marmura lichida si tapet. Casa este prevazuta pe intreaga suprafata cu incalzire in pardoseala cu senzor de ambient in fiecare incapere, iar racirea se realizeaza in toate incaperile prin aere conditionate Daikin cu tehnologie inverter.
Mobilarea casei s-a facut sub indrumarea unui designer de interior, corpurile de mobilier si iluminat fiind marca Rovere, bucataria utilata si mobilata cu produse Miele, iar televizoarele Samsung Smart si sisteme audio Bose.
Fațada este realizata cu tencuială decorativă Baumit și lemn tratat, izolația la exterior este realizată cu polistiren expandat Austrotherm, iar glafurile exterioare sunt din piatră naturală, travertin. Placările la exterior sunt din ceramica , iar aleile pietonale și parcarea auto sunt betonate și pavate cu quartz.
Sistemul de încălzire în pardoseală este pe toată suprafața locuintei si este alimentat de o centrala in condesatie si boiler de 300 l de la Viessmann. Proprietatea este securizata cu sistem de supraveghere video cu laser pe tot perimetrul acesteia interior si exterior.
Curtea este amenajata cu gazon si arbori, plante de exterior decorative, sistem de irigare automatizat si este iluminata complet. Piscina are sistem automatizat de curatare si oprire a electricitatii in caz de urgenta. Aceasta este unul din principalele puncte de atractie pentru petrecerea timpului liber. Este iluminata si are dimensiunea de 10x5m.
Pe terasa casei este montat un sistem paratrasnet.
Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, va stau cu drag la dispozitie !

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Primăverii 842 metri
  • Primăverii 856 metri
  • Primăria Corbeanca 1 kilometru
  • Primăria Corbeanca 1.1 kilometri
  • Policlinica 1.3 kilometri
  • Policlinica 1.3 kilometri
  • Arcadei 1.9 kilometri
  • Arcadei 2.0 kilometri
  • Penny 2.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici