Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Central

Restaurant la cheie funcțional în Râșnov

4.750 eur
ID 3241288
Spaţii comerciale | 690 m²
Rasnov, Brasov / Central
Zona Central
Suprafața utilă 690 m²
Suprafaţă totală 855 m²
An finalizare construcție 1993
Tip imobil Spaţiu stradal
Vitrină 5.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 5.0 m
Număr încăperi 7
Număr Grupuri Sanitare 5
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5

Ești un antreprenor din industria Horeca care nu mai vrea să-și piardă timpul și este gata să preia un spațiu complet utilat și echipat, gata de a fi folosit? Sau poate ești un bucătar experimentat care dorește să conducă un restaurant cu o organizare impecabilă a evenimentelor?

Bine ai venit în orașul Râșnov, o localitate care nu mai are nevoie de prezentare. Aici, în centrul istoric, în apropiere de Primăria orașului și în fața Hotelului Radsor, vei descoperi Restaurantul Intim, o locație deosebită cu o istorie începând din anul 1993.

Te invit să descoperi ce înseamnă acest loc pentru comunitatea din Râșnov:

"Restaurantul Intim este întotdeauna pregătit să satisfacă cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare și băuturi, de la cele tradiționale românești la cele internaționale. Aici vei găsi o atmosferă plăcută și rafinată, meniuri variate și un serviciu ireproșabil, care satisfac cele mai exigente pretenții. Restaurantul este locul ideal pentru un prânz rapid, o seară elegantă, o cină romantică la lumina lumânărilor, o petrecere specială sau o întâlnire de afaceri. Spațiul este amenajat într-un stil modern, confortabil, aerisit și plăcut privirii, perfect pentru a crea o atmosferă deosebită și a petrece până dimineața. Aici vei găsi întotdeauna o atmosferă caldă și o bună dispoziție."

Această proprietate este acum disponibilă pentru închiriere și este pregătită ca noul proprietar să continue tradiția de calitate și să ridice standardele deja stabilite.

Clădirea principală se află pe un teren de 875 mp și are o suprafață construită de 800 mp, cu destinația de restaurant. Aceasta este compusă din două pivnițe la subsol, un salon, un antreu, un bar, o sală de mese, grupuri sanitare, o cameră pentru centrala termică, o bucătărie complet utilată, un birou și la mansardă se găsește sala de restaurant, grupuri sanitare și spații tehnice pentru depozitare. În curte se află și o terasă acoperită, precum și un al doilea corp de clădire.

Există multe detalii de discutat despre această proprietate, dar trebuie să știi că odată ce preiei acest spațiu, vei putea desfășura activitatea imediat.

Te invit la o vizionare și să discutăm în detaliu despre această oportunitate.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • R.A.T. Brașov Mihai Viteazul 95 metri
  • R.A.T. Brașov Mihai Viteazul 111 metri
  • R.A.T. Brașov Florilor 223 metri
  • R.A.T. Brașov Primăria Veche 288 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Râșnov 634 metri
  • Râșnov h. 1.9 kilometri
  • Cristian 3.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici