Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa de locuit și pensiune de vânzare în Moieciu de Jo...

220.000 eur
ID 3249997
Case - Vile | 560 m² | 5+ camere
Bran, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 560 m²
Suprafață teren 1000 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Încălzire
 Demisol

Căutați o proprietate de investiții deosebită? Am o ofertă atractivă pentru dvs! Vă prezint o clădire individuală situată în Moieciu de Jos, cu un teren de 1000 mp, ce oferă oportunitatea de a deveni o afacere de succes în turism.

Clădirea are un regim de înălțime D+P+2E+M cu o suprafață construită totală de 602 mp și a fost construită parțial din bloc ceramic de beton și lemn la etajele superioare si mansarda în anul 2000, dar a fost complet renovată în anul 2013. Proprietatea include 10 camere duble, 2 camere triple și 2 apartamente la mansardă, toate cu o vedere deosebită către masivul Bucegi și masivul Piatra Craiului, oferind oaspeților o experiență unică.

Această proprietate este perfectă pentru a fi transformată într-o, pensiune. Poate fi, de asemenea, o afacere de familie pentru oamenii care doresc să ofere oaspeților o experiență de neuitat într-o zonă naturală deosebită.

În plus, proprietatea este amplasată la o distanță de doar 5 km de faimosul Castel BRAN, ceea ce înseamnă că are un acces ușor la multe atracții turistice din zonă.

Această proprietate oferă o oportunitate unică de a investi într-un domeniu cu potențial ridicat de dezvoltare. Nu ratați această ocazie și contactați-ne pentru mai multe informații!

Doar cu o vizionare la fața locului poți vedea cu adevărat frumusețea locului.

Vlad Blaj, consultant imobiliar in cadrul RE/MAX Central Brașov
TEL: 0773 864 313

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici