Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă 5+ camere, Prelungirea Ghencea

Vila de vanzare / inchiriat Oportunitate Prelungirea Ghen...

2.800 eur
ID 3267794
Case - Vile | 565 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Prelungirea Ghencea
Număr camere 5+
Suprafața utilă 565 m²
Suprafață teren 300 m²
An finalizare construcție 1998
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Subsol
 Demisol

Va propun atat spre vanzare cat si spre inchiriere o proprietate speciala cu suprafata utila de 560 mp situata pe Bulevardul Prelungirea Ghencea, foarte aproape de intersectia cu Strada Raul Doamnei.
Zona se afla in plin proces de dezvoltare din punct de vedere a infrastructurii, astfel ca bulevardul va avea la finalul lucrarilor 4 benzi fata de 2 cate sunt acum. In urma modernizarilor, casa se va afla in imediata vecinatate a strazii principale. In acest moment , aceasta are deschidere la 2 strazi secundare, zonele din casa putand fi separate, fiind disponibile 2 intrari in proprietate.
Imobilul este desfasurat pe mai multe nivele. Astfel, beneficiem de un subsol cu suprafata totala de 65 mp, parterul are 194 mp, etajul 1 are 204 mp iar in mansarda regasim 190 mp. Pe fiecare nivel se afla cate un open space cu o suprafata generoasa de aproximativ 90 mp la care se adauga celelalte incaperi, casa putand fi compartimentata in diferite moduri in functie de activitatea desfasurata si necesitati.
Calitatea materialelor si a executiei lucrarilor de structura este una ridicata, in acest moment proprietatea necesitand doar de renovari la partea de finisaje si acoperis.
Inca un avantaj pe care il are casa, unul care poate deveni foarte important, este existenta unui spatiu special amenajat pentru montarea unui lift. Acesta poate fi accesat inclusiv din subsolul casei.
Proprietatea prezentata poate fi achizitionata/ inchiriata pentru diferite tipuri de activitati : cazare angajati, clinica medicala, after school, birouri, productie, rezidential.
Pentru mai multe detalii, va stau cu drag la dispozitie !

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici