Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 500 m²

LOCURI DE CASA | SANTANDREI - ORADEA

30.000 eur
ID 3288865
Terenuri | 500 m²
Santandrei, Bihor / Central
Zona Central
Suprafață teren 500 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Brucken Imobiliare iti prezinta 8 loturi de teren in Santandrei, la 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului Oradea.

Parcelele au suprafete de 500 mp in forma dreptunghiulara cu front stradal de 19 m, iar 4 din parcele au dublu front stradal avand deschidere la strada Bujorului. Accesul este asigurat de un drum privat lat de 9m care deserveste doar aceste parcele care va fi cedat ulterior primariei. Utilitatile: curent, gaz, apa si canalizarea sunt la marginea parcelelor.

Parcelele sunt in vecinatatea unor cartiere noi, zona aflandu-se intr-o dezvoltare continua fiind considerate oportunitate pentru dezvoltatori. Pretul propus pentru o parcela este de 55 eruro/mp, dar daca se doreste achizitionarea mai multor parcele suntem deschisi la negocieri in vederea acordarii unui discount.

Pentru orice alte informatii iti stau la dispozitie iar o vizionare nu te costa nimic. Ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Sântandrei 1.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici