Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Garsonieră, Central

Complet Renovat! Garsoniera Calea Bucuresti - Targoviste

221 eur
ID 3310475
Garsoniere | 35 m²
Targoviste, Dambovita / Central
Zona Central
Suprafața utilă 35 m²
Confort 1 sporit
Etaj 7
An finalizare construcție 1990
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Clasă energetică B

!! telefon contact: 0722 586 522 !!!

In aceasta noua oferta de inchiriere va punem la dispozitie o garsoniera complet renovata in decembrie 2022 situata intr-una din cele mai apreciate cartiere din Targoviste - Calea Bucuresti - aflat la mica distanta de Centrul de Natatie, Judecatoria Targoviste si zonele comerciale. Pozitionat la etajul 7 al unui bloc cu 8 nivele, pe o scara foarte linistita si ingrijita de propria asociatie de locatari, dotata cu interfon si lift nou instalat, aceast garsoniera sa bucura de o priveliste minunata; cu o suprafata de aproximativ 28 mp - fiind decomandata, confort I sporit, garsoniera dispune de urmatoarea compartimentare a camerelor:

- 1 camera spatioasa si foarte luminoasa - 1 hol - 1 baie - 1 bucatarie cu balcon incorporat - 1 camera tehnica.

La interior garsoniera a fost modificata si complet renovat in urma cu putin timp, tocmai pentru a se putea beneficia de maximul de spatiu si de confort.

** Mentiune: Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat - conform fotografiilor. Fiind realizat special pe comanda pentru a se incadra in stilul dorit, mobilierul este in stare foarte buna de functionare, precum si toata aparatura electrocasnica pusa la dispozitie - fiind noua!

Nota: Tinand cont de zona extrem de linistita in care este situat, de suprafata mare de care dispune si de confortul oferit, dar si de multiplele beneficii aduse de mobilierul de foarte buna calitate si electrocasnicele incluse, IMAD IMOBILIARE va recomanda spre inchiriere aceasta minunata garsoniera.

Pretul de inchiriere al imobilului prezentat este de 1.100 lei / luna garantie comision agentie.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Târgoviște Vest 3.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici