Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Casă - Vilă 2 camere, Carierei

De inchiriat! Apartament la casa, Amurgului, cu priveliste

499 eur
ID 3370257
Case - Vile | 70 m² | 2 camere
Brasov, Brasov / Carierei
Zona Carierei
Număr camere 2
Suprafața utilă 70 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 1960
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Vă propunem spre închiriere parterul unei case, aflata chiar la marginea padurii, pe strada Amurgului, in aproprierea strazii Carierei si cu o priveliste superba asupra orasului.

Imobilul, proaspat renovat, are o suprafata de aproximativ 70 mp, cu o structura semidecomandata si este format din: hol, living/dining room, dormitor spatios, bucatarie utilata, grup sanitar cu cabina de dus si o curte generoasa impartita pe mai multe niveluri; in partea de jos avem un foisor si un loc amenajat pentru gratar, la urmatorul nivel se afla o terasa, iar la ultimul nivel, chiar langa padure, gasim cea de a doua terasa inconjurata de brazi si cu o priveliste de vis.
Toata partea exterioara va fi comuna pentru tine, viitorul locatar si proprietarul, o singura persoana, care locuieste la mansarda. Toate utilitatile sunt separate, iar fiecare imobil are centrala individuala.

Strada Amurgului este retrasa de restul cartierului, fiind o zona foarte linistita, locul de parcare nu este o problema, se poate parca in fata casei. Este la o distanta de aproximativ 10 minute de mers cu masina pana in centrul vechi al orasului, iar in zona gasim centrul comercial Eliana Mall, Auchan, LIDL, Altex, Brintex, Sopron Market (un complex cu produse 100% romanesti), benzinarii, ATM-uri, statii de autobuz si multe altele care vor asigura viitorilor locatari confortul necesar.

Nu se accepta animale de companie. Ca si modalitate de plata se solicita chiria în avans pe prima luna si o garantie în cuantumul unei chirii lunare. Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar.

Comisionul agentiei este standard, 50% + TVA!

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 435 metri
  • Staţie autobuz 504 metri
  • Staţie autobuz 652 metri
  • Staţie autobuz 672 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bartolomeu 1.6 kilometri
  • Gara Brașov 3.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici