Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Central

Casa independenta, 136mp/ parter, excelent compartimentata,

140.000 eur
ID 3639404
Case - Vile | 136 m² | 3 camere
Timisoara, Timis / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 136 m²
Suprafață teren 370 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Nemobilat
Nr. locuri parcare 4

BLITZ va ofera spre vanzare o casă individuală, situată într-o zona rezidentiala noua in localitatea Sacalaz, la doar 15 minute cu masina de Timisoara, astfel ca se îmbină armonios confortul locativ cu relaxarea oferită de spațiul verde generos, cu o suprafață de teren de 360mp.
Această proprietate se desfasoara pe parter cu o suprafață utilă de 136mp, existand posibilitatea mansardarii , sunt trase la pozitie instalatia electrica, sanitara si incalzire pentru inca 3 camere si o baie, podul case fiind suprainaltat si montate ferestrele.
Casa este compusă din hol de acces, 2 camere, un living imens (50mp) open space cu bucataria care poate fi deasemenea inchisa, , promițând o locuință practică și elegantă.
La constructia casei s-au folosit materiale premium : caramida poroterm de 30 cm latime, tigla ceramica, vata bazaltica (placat exterioare), încalzire în pardoseala, geamuri tipan, 4 anotimpuri foarte mari, casa fiind luminoasa.
In acest moment stadiul constructiei este la alb si inca se pot alege finisajele dar se preda parterul la cheie iar daca se doreste se poate discuta si despre lucrarile de mansardare.

Pentru mai multe detalii si o vizualizare la fata locului contactati echipa Blitz.

Cod ofertă / ID BLITZ: P94511
Id intern: P94511

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici