Anunțuri Spaţii comerciale de închiriat în Bucuresti, Bucuresti-Ilfov (vezi 1 anunț )

Salvează căutarea la favorite
Filtre active:
Birouri - Spaţii comerciale
Spaţii comerciale de închiriat
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Zona: Gorjului
Doar cu poze
Tip imobil: Bloc de apartamente
Stadiu construcţie: Finalizat

Anunţuri

Spatiu Comercial Sau Birouri S 71mp, cu centrala,Iuliu Maniu
Număr de telefon verificat
1.000 eur

Spaţiu comercial, Gorjului

Spatiu Comercial Sau Birouri S 71mp, cu centrala,Iuliu Maniu
Bloc de apartamente  •  71 m²  •  4 încăperi  •  parcare
Bucuresti, IF, Gorjului
azi, 07:09
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Oxy Residence 2

Sunt multe motive pentru care alegem o casă sau alta, cum ar fi localizarea, calitatea construcției, facilitățile și serviciile, condițiile de vânzare, experiența constructorului.

Noi, înțelegem nevoia clienților noștri și de aceea toate proiectele noastre sunt amplasate într-o zonă cu infrastructură completă, cu acces rapid către centrul capitalei, cu o arhitectură modernă, folosind un sistem constructiv de înaltă calitate, la un preț accesibil, astfel după finalizarea și vânzarea cu succes a proiectului Oxy Residence 1, situat în București, pe Șos. București – Măgurele nr. 47N, Sector 5, povestea continuă.

Proiectul Oxy Residence 2 este amplasat pe o suprafață de 5386 m.p. de teren, cu o deschidere la 2 artere principale, respectiv 33.50m la Șos. București – Măgurele 82W și 38.10m la Str. Drum Bragadiru nr.85-97, din București, Sector 5, la doar 15 minute de Piața Unirii.

Complexul de apartamente Oxy Residence 2 are o suprafață total construită de 15,000 m.p., fiind alcătuit din 5 blocuri de locuințe colective cu un regim de înălțime mixt din care 3 blocuri De+P+4E+5R+6Er,  un bloc De+P+4E+5Er și un bloc De+P+3E+4Er, cu parcări, locuri de joacă precum și zone de promenadă,  amenajate pe o suprafață de teren de aproximativ 2000 mp.

Proiectul este compus din 135 de apartamente, din care 17 apartamente de tip studio, 87 de apartamente cu 2 camere, 27 de apartamente cu 3 camere, 1 apartament cu 4 camere, 2 apartamente tip penthouses și 2 spații comerciale.

În cadrul complexului de apartamente Oxy Residence 2, beneficiezi de străzi private asfaltate și prevăzute cu sistem de preluare a apelor pluviale și balize pentru limitarea vitezei, iluminate cu lămpi cu sisteme crepusculare cu autoaprindere și sistem de supraveghere video 24/24.

Conceptul care stă la baza proiectului Oxy Residende 2, înglobează o serie de facilități, menite să ofere clientului aflat în căutarea unei locuințe noi  un adevărat cămin, în care să se simtă „În sfârșit acasă”!

Vezi detalii
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici