Închiriere

2 camere | 50 m²

Ap 2 camere,Zona P-ta Mihai Viteazu

Cluj / Cluj-Napoca
420 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 50 m²

Compartimentare Semidecomandat

Tip imobil Bloc apartamente

Niveluri imobil 3

Număr Băi 1

Etaj 3

Stare proprietate Bună

Confort 1

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Mobilat și Utilat Complet

Acest apartament cu 2 camere, situat la etajul 3 al unui imobil din zona Piața Mihai Viteazu, îți oferă ocazia să trăiești confortabil, într-un spațiu plin de lumină și energie pozitivă. Cu o suprafață utilă de 50 mp, locuința este ideală pentru cei care doresc să se bucure de avantajele orașului, având acces facil la mijloacele de transport, magazine, farmacii, bănci, parcuri și spații verzi – toate la doar câțiva pași distanță.

Apartamentul se închiriază complet finisat, mobilat și utilat, astfel încât să te poți muta imediat și să te simți ca acasă. Pardoseala din lemn masiv adaugă un plus de eleganță și căldură, în timp ce ferestrele termoizolante cu tâmplărie PVC asigură liniște și eficiență energetică. Confortul termic este garantat de centrala termică proprie, pentru ca tu să te bucuri de o ambianță plăcută indiferent de sezon.

Compartimentarea semidecomandată îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie: 2 camere primitoare, o bucătărie practică și o baie modernă – toate completate de un hol care îmbină armonios spațiile.

Acesta este locul unde poți începe o nouă etapă în viață, un cămin gata să te primească cu brațele deschise!
Id intern: P105417

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ioan Coman

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare