Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Garsonieră, Zorilor

Ap 4 camere,2bai,2balcoane,Zona Zorilor/UMF/P-ta Zorilor

900 eur
ID 3582875
Garsoniere | 90 m²
Cluj-Napoca, Cluj / Zorilor
Zona Zorilor
Suprafața utilă 90 m²
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1984
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Mobilat/Utilat Complet

GRAND IMOB EXPERT vă propune spre inchiriere un apartament spațios cu 4 camere, situat într-o locație deosebită în zona Zorilor, la doar câțiva pași de Piața Zorilor si UMF. Acest apartament se află la etajul 1 al unui bloc cu 4 niveluri,oferindu-vă un acces comod la locuință.

Cu o configurație perfectă pentru confortul dumneavoastră, apartamentul dispune de 3 dormitoare mari și inca o camera ce poate fi utilizata ca dormitor/birou/camera de oaspeți, etc. Bucătăria generoasă este complet echipată,fiind ideală pentru gătit.

Cu două balcoane, veți putea să vă bucurați de aerul proaspăt și de priveliștile încântătoare din zona Zorilor.Lumina naturală pătrunde generos în fiecare cameră, conferind un ambient plăcut și cald.

Acest apartament de 4 camere reprezintă o oportunitate unică de a vă crea un cămin confortabil și funcțional într-una dintre cele mai dorite zone din Cluj-Napoca.Nu ratați șansa de a trăi în proximitatea Pietei Zorilor și de a beneficia de toate avantajele oferite de această locație de top.
Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare!
Va invitam cu drag la vizionare!
Id intern: P79162

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici