Vânzare

4 camere | 97 m²

APARTAMENT 4 CAMERE KAUFLAND

Valcea / Ramnicu Valcea

120.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 97 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 4

An finalizare construcție 2012

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 10

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oferta Exclusiva.

Vanzare apartament 4 camere Kauflad Ramnicu Valcea

Incep cu proverbul quot;Sa iti faci rai din ce aiquot;
Povestea apartamentului ce azi il propun in vederea vanzari incepe in 2012 cand actualii proprietari care pe atunci erau doi tineri ce aveau vise, dorinte si pentru care conceptul de familie este bine impamantenit, s-au casatorit, au devenit o familie si cum familia s-a marit au nevoie de mai mult spatiu. 
Apartamentul are in componenta s-a conform schitei 4 camere, 2 grupuri sanitare, 1 hol,  1 bucatarie si 1 balcon. In realitate una din camere a fost transformata in dressing room iar 1 grup sanitar in spatiu depozitare in care a fost montata masina de spalat rufe si cateva rafturi de depozitare evident.
Pozitionat la etajul 4 al unui imobil cu 10 nivele constructie aferenta anului 2012, imobil ce se afla fix langa Hipermarketul Kaufland. 
Hai sa facem un exercitiu de imaginative sis a ne imaginam cum v-a fi la vizionare, am sa te rog sa privesti pozele, nu sunt poze din tot apartamentul dar vreau sa intelegi ca intr-o casa cu 2 copii micii una din camera era plina de jucarii :)), Anul acesta a fost zugravit Holul, Livingul si dormitorul copiilor (jucariile se aflau la momentul fotografiilor in camera parintilor). 
Deci sa revenim la exercitiul nostru.
Intrarea in apartament, se face pe un hol lung de aproximativ 6 metri iti v-a oferii vizual senzatie de spatiu, mult spatiu, pe partea stanga fix la intrare are o latime de 2 metri suficineta sa iti faci un dulap mare, inalt in care sa ascunzi incaltamintea. Inaintam sip e partea dreapa avem Baia (prima usa) ce are o suprafata de 4.5 mp, spatiul depozitare (a doua usa) cu o suprafata de 1.73 mp. Pe partea stanga avem prima camera, dressingul acesta ramane mobilat si are o suprafata de 9.36 mp. Ne indreptam pasi spre camera principala a acestui apartament si anume Living room-ul care are o suprafata de 33.77 mp de aici se face accesul in cele doua dormitoare (Dormitor 1 - 13.24 mp si Dormitor 2 -12.20 mp), Bucataria este micuta 7.10 mp  ramane mobilata si utilata (mobile a fost facuta pe comanda). Balconul are o suprafata de 5.60 mp si a fost inchis cu geamuri tip evantai.
Recapitulare suprafete:
HOL - 9.45 mp;
BAIE - 4.5 mp;
SPATIU DEOZITARE - 1.73 mp
DRESSING ROOM - 9.36 mp;
LIVING ROOM - 33.77 mp;
DORMITOR 1 - 13.24 mp;
DORMITOR 2 - 12.20 mp;
BUCATARIE - 7.10 mp;
BALCON - 5.6 mp.
SUPRAFATA TOTALA - 96.95 MP

Daca exercitiul de imaginatie din descrierea de mai sus te-a convins, atunci hai sa facem o vizionare.

Pret 120.000 de euro 
Modalitate de plata acceptata orice tip de credit sau plata cash.


 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica: 
Consumul de energie primara: 
Indicele de emisii echivalent CO2: 
Consum de energie din surse regenerabile:

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX118B.Claudia Stroe

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare