Vânzare

1 camere | 28 m²

Apartament 1 camera Valea Lupului,

Iasi / Valea Lupului

45.000 €

Specificații

Număr camere 1

Număr Băi 1

Suprafața utilă 28 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

An finalizare construcție 2020

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 3

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Etaj Parter

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

 

 

 

Descoperiti un nou nivel de confort si modernitate cu acest apartament de o camera, avand o suprafata de 28 msup2;,complet mobilat si utilat

Aceasta oferta exceptionala va invita sa redefiniti conceptul de quot;acasaquot;, oferindu-va un spatiu nu doar pentru a locui, dar si pentru a va bucura de sentimentul de vacanta in fiecare zi.

 Este proiectat pentru a satisface cele mai inalte standarde de siguranta si confort. Adultii se vor bucura de avantajul parcarii intr-o zona securizata si supravegheata, in timp ce cei mici pot explora in siguranta spatiile de joaca dedicate din interiorul complexului. In plus, amplasarea strategica a complexului ofera acces imediat la facilitati comerciale esentiale, inclusiv un supermarket Carrefour, farmacie,  Cuptorul Moldovencei si alte spatii comerciale, toate la doar un minut distanta de casa dumneavoastra.

Punem un accent deosebit pe calitatea materialelor folosite in finisajele interioare, selectate cu o grija meticuloasa pentru a asigura siguranta si confortul dumneavoastra. Fiecare alegere este sustinuta de garantiile oferite de producatori si echipele de montaj, reflectand angajamentul nostru pentru excelenta si durabilitate.

Va invitam sa faceti primul pas catre casa visurilor dumneavoastra , unde calitatea intalneste confortul si siguranta, pentru a va oferi un stil de viata superior. 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului ConstantinGorongea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare