Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Apartament 5 camere, Semicentral

Apartament 130mp, cladire istorica, zona Victor Babes

300.000 eur
ID 3640844
Apartamente | 130 m² | 5 camere
Timisoara, Timis / Semicentral
Număr camere 5
Suprafața utilă 130 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Nr. locuri parcare 1

Ești în căutarea unei locuințe care să ofere nu doar spațiu generos, ci și să îmbine eleganța cu istoria într-o zonă semicentrală din apropierea Bulevardului Victor Babes? Avem plăcerea de a-ți prezenta o oportunitate unică!

Blitz propune spre vânzare un apartament cu 4 camere, 2 băi și o terasă închisă de 12 metri pătrați, situat într-o clădire istorică cu acces atât din curte, cât și din stradă. Construită în anii 40, această clădire păstrează farmecul arhitectural specific vremurilor de demult, oferindu-ți ocazia de a locui într-un spațiu ce îmbină vechiul si noul.

Cu o suprafață totală de 130 de metri pătrați, această locuință oferă spațiu generos pentru a-ți pune amprenta personală. Intrând în clădire, vei fi întâmpinat de elemente arhitecturale autentice, cum ar fi ferestre mari, usi inalte,parchet original. Aceste caracteristici adaugă un farmec aparte locuinței, dându-i un aer nobil și autentic.

Apartamentul este renovabil, oferind șansa de a crea un spațiu exact așa cum îți dorești. Cele 2 băi și 4 camere permit multiple destinații, fiind potrivit pentru familii numeroase, birouri sau chiar spațiu comercial, datorită poziționării excelente în apropierea zonei centrale.

Descoperă confortul și flexibilitatea oferite de acest apartament, iar terasa închisă aduce un spațiu suplimentar pentru relaxare și socializare pe tot parcursul anului. Nu rata ocazia de a deține o proprietate cu istorie și potențial, într-o zonă cu acces ușor la toate facilitățile centrale

Te invităm să descoperi povestea acestei locuințe și să explorezi fiecare detaliu al istoriei sale. Contactează-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a afla cum poți deveni parte din această istorie și a crea, totodată, propriul tău capitol în cadrul acestei case unice.






Cod ofertă / ID BLITZ: P99669
Id intern: P99669

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Piața Nicolae Bălcescu 306 metri
  • Piața Nicolae Bălcescu 310 metri
  • Piața Crucii 376 metri
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 205 metri
  • Staţie autobuz 233 metri
  • Staţie autobuz 245 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici