Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 2 camere, 1 Mai

Apartament 2 camere 55 MP | Zona 1 Mai - Calea Grivitei - Po

80.000 eur
ID 3552664
Apartamente | 49 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / 1 Mai
Zona 1 Mai
Număr camere 2
Suprafața utilă 49 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 3
An finalizare construcție 1964
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 7
Număr Băi 1
Comision cumpărător 3%

Laurentiu Situ ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare:

Apartament 2 camere, localizat in Zona 1 Mai, pe Calea Grivitei, in imobil cu acces stradal si vedere stradala, in imediata apropiere a Podului Grant, la etajul 3 in cadrul unui imobil cu 7 niveluri, finalizat in anul 1964, pe structura de beon.

Apartamentul, ca si compartimentare este semidecomandat si contine: 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 1 grup sanitar, 1 balcon.
Suprafata Total Construita a apartamentului este de 67 MP, Suprafata Utila este de 49 MP, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune apartamentul, ajungem la o Suprafata Utila Totala de 55 MP.

Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral si certificat energetic.

Imobilul dispune de incalzire centralizata C.M.T.E.B..
Vederea din apartament este stradala, iar accesul este stradal.
Apartamentul a fost finisat, mobilat si utilat recent, tot mobilierul si electrocasnicile fiind noi, nefolosite. Ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, usa intrare metal, geamuri termopan, instalatii electrice si sanitare noi. Orientarea cardinala este pe SUD-VEST, beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui pe tot parcursul zilei.
Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine fonic si termic locuinta.

Zona 1 Mai este parte integrata a sectorului 1.
Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona 1 Mai una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi.
Daca se doreste ca acest apartament situat in zona 1 Mai, pe Calea Grivitei, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona 1 Mai dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, Calea Grivitei, Metrou Basarab, Podul Grant, Pasajul Basarab, Gara de Nord, Strada Turda, Soseaua Nicolae Titulescu.
Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.
.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.
CONTACT: LAURENTIU SITU
MOBIL: 0728.230.671
E-MAIL : [email protected]
WEB: www.globalhome.ro
________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P5667

Solicită vizionarea proprietății

Apartament 2 camere 55 MP | Zona 1 Mai - Calea Grivitei - Po

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Apartament 2 camere 55 MP | Zona 1 Mai - Calea Grivitei - Po
Laurentiu Situ Consultant imobiliar Global Home Romania
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3552664
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici