Vânzare

2 camere | 54 m²

Apartament 2 camere de bloc nou - Marriott

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

167.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 54 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj 1

An finalizare construcție 2016

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va prezentam un apartament deosebit de 2 camere, situat intr-un imobil nou construit, in proximitatea hotelului Marriott si a Palatului Parlamentului, una dintre cele mai prestigioase si bine cotate zone din Bucuresti.

Detalii Proprietate:


	Suprafata: Apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa, inteligent compartimentata, care ofera confort si functionalitate.
	Compartimentare: Imobilul este format dintr-un living spatios si luminos, un dormitor matrimonial, o bucatarie moderna, complet utilata si mobilata, si o baie eleganta. De asemenea, apartamentul beneficiaza de doua boxe, ideale pentru depozitare.
	Finisaje: Materialele si finisajele sunt de inalta calitate, conferind un aer sofisticat si modern locuintei. Podele din parchet laminat, ferestre termopan, gresie si faianta premium in baie si bucatarie.
	Facilitati: Apartamentul este dotat cu toate utilitatile necesare (apa, gaze, electricitate), incalzire prin centrala termica proprie si aer conditionat. Imobilul este echipat cu lift si dispune de paza si supraveghere video 24/7 pentru siguranta locatarilor.
	Locatie: Situat in imediata vecinatate a hotelului Marriott, apartamentul beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport in comun, centre comerciale, restaurante, parcuri si alte puncte de interes.


Acest apartament este ideal pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona linistita, sigura si bine conectata la pulsul orasului, oferind totodata intimitate si confort.

Apartamentul beneficiaza de 2 boxe pentru depozitare.

Nu ratati ocazia de a achizitiona o proprietate de exceptie intr-o locatie de top!

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Stefan Gavan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare